3 Eylül 2013 Salı

MHP Belediye Başkan Adayı Derya Bulut İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş’ı ziyaret etti.


Rakiplerinden önce Belediye Başkan Adayını açıklayarak seçim startını veren  Miiliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı, Adayları Derya Bulut’la ziyaretlerini sürdürüyor.
Daha önce Vali Mustafa Yaman, Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve  Yeşilyurt Gazetesini   ziyaret eden MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Deya Bulut, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan ve Merkez İlçe Başkanı Kürşad Yamaner ile birlikte   İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş’ı Makamında ziyaret ettiler.
MHP Belediye Başkan Adayı Bulut, Emniyet Müdürü Aktaş  ile sohbeti sırasında, MHP olarak seçim startını erken verdiklerini, 
Kırklareli’de Belediye Başkanlığını kazanacaklarını ifade etti ve  eleştirmek için değil geliştirmek için, çatışmak için değil çalışmak için siyaset için değil hizmet için aday olduğunu söyledi.

MHP Belediye Başkan Adayı Derya Bulut, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan ve MHP Merkez İlçe Başkanı Kürşad Yamaner  İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aktaş’ın kendilerine gösterdiği misafirperlikten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Emniyet Müdürü Aktaş’a teşekkür ettiler. 

Hiç yorum yok: