12 Eylül 2013 Perşembe

İşçi Partisi İl Başkanı Üstündağ Yerel Seçimlere sürpriz bir adayla gireceğiz.

 
Faruk Ceylan- İşçi Partisi Kırklareli İl Başkanı Teoman Üstündağ, Yerel Seçimlere her kesimden oy alabilecek sürpriz bir adayla gireceklerini söyledi.

Partisi Kırklareli İl Başkanı Teoman Üstündağ, Yerel Seçimlere her kesimden oy alabilecek sürpriz bir adayla gireceklerini söyledi.
İşçi Partisi İl Başkanı Üstündağ, tüm partilerden oy alabileceğine inandıkları adayları ile diğer partilerle eşit şansa sahip olduklarını belirtti. Başkan Üstündağ; Adayımızı açıkladığımızda CHPden büyük bir seçmenin İPne oy vereceğine inanıyoruz. Sağ partilerden de oy alacağız. Kırklareli seçmeni Yerel seçimlerde   partiden çok adaya oy veriyor. Adayımız tüm kesimleri bir araya toplayacak. dedi.
Başkan Üstündağ, Belediye hizmeti için iktidarın gücüne   gerek olmadığını söyleyerek şu açıklamayı yaptı; AKP, iktidarın nimetlerinden faydalanmak için Belediye Başkanını iktidar partisinden seçmek gerektiğini söyleyerek halkı yanıltıyor.  Çevre İlçe ve Beldelerde muhalefet partisi Belediye Başkanlarının yaptığı hizmetleri görünce AKPnin Halkı yanılttığı açıkça ortaya çıkıyor. Muhalefet Parti Belediyeleri Avrupa Birliği projeleriyle milyonlarca lira hibe ve kredi ile halkına iktidar partisinden daha güzel hizmetler veriyor. Güç iktidarın değil, Halkın gücü olmalıdır

Hiç yorum yok: