21 Ocak 2012 Cumartesi

TSD.Genel Başkanı Şükrü Boyraz Yağız Engin’e başarı diledi.


Kırklareli Belediyespor Kulübü Bedensel engelli sporcularından Şampiyon masa tenisçi Yağız Engin, Almanya'nın Düsseldorf şehrinde 2-7 Şubat tarihlerinde yapılacak olan Bedensel Engelliler Open Turnuvası'nda milli takım forması ile Türkiye’yi temsil edecek.
Kırklareli Masa Tenisi İl Temsilcisi Soner Polat, öğrencisi  Yağız Engin için
“Yağız 8 yıldır düzenli masa tenisi ile uğraşıyor, kendisi yurt çapında bir çok şampiyonluklar elde etti. Şimdi sırada Uluslar arası şampiyonluklar var. Milli forma ile Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edip, Almanya’dan madalya ile döneceğine inancım tam” dedi.
Kırklareli’nin gururu 19 yaşındaki Yağız  Engin Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksekokulu Antrenörlük Bölümünde  okuyor.
TSD Genel Başkanı, Sakatlar Konfederasyonu 2. Başkanı  Şükrü Boyraz Kırklareli Temsilcimiz Faruk Ceylan’ı arayarak Yağız Engin’i uzun zamandır tanıdığını ve Kırklareli Şubesinin üyesi olduğunu belirterek ;

 “ Yağız çok yetenekli bir sporcu. Milli takım formasını giymesi, Ülkemizi temsil etmesi  bizleri çok mutlu etti. Yağız fırsat verildiğinde engellilerin neler yapabileceğini gösteren önemli bir örnektir. Gazeteniz aracılığı ile kendisine başarılar diliyorum. Ayrıca Engellilerin yanında olan, sayfalarında engellilere geniş yer veren Anayurt gazetesine de sizin aracılığınızla teşekkür eder, saygılarımı sunarım” dedi. Fotoğraflar İrfan Özeklioğlu.

Hiç yorum yok: