16 Ocak 2012 Pazartesi

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı önderliğinde STK temsilcileri TBMM’ne çıkarma yaptı.

Haber : Faruk Ceylan- Fotoğraflar : İrfan Özeklioğlu-Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası organize ettiği 100 kişilik sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcilerinin, Meclis çıkarması ve yapılan  ziyaretler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı toplantı salonunda değerlendirildi.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Salonu'nda yapılan toplantıya AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ve STK üyeleri katıldılar.
 Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş,
 Ankara ziyaretinde elde edilen kazanımları ve geziye katılanların görüşleri almak için bu toplantıyı düzenlediklerini ifade etti. Başkan Çetintaş, ''Yaptığımız ziyaret önemli bir ziyarettir.



Çok olumlu intibalarla Kırklareli’ne döndük. Gezimizin amacı öncelikle Kırklareli milletvekillerimize nezaket ve hayırlı olsun ziyaretiydi. Önümüzdeki dönemlerde bir komisyon oluşturarak yaptığımız ziyaretlerde dile getirdiğimiz sorunları takip edeceğiz. Bu görüşmelerin sıkça yapılmasını sağlamayı amaçlıyoruz'' dedi.
TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nu da ziyaret ettiklerini ifade eden   Çetintaş; ''Hisarcıklıoğlu ile şehrimizin sorunlarını paylaşma fırsatını bulduk. Buda çok verimli oldu. Kendisiyle yeni Ticaret Kanunu, Dereköy Sınır Kapısı ve OSB hakkında fikir alışıverişinde bulunduk. Bu gezide ayrıca parlamentodaki bütün milletvekillerimize beyaz peynir, kaşar peyniri ve tahin helvasından oluşan bir hediye paketi verdik.''

AK Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan’da Kırklareli menfaati için nerede duracaklarını ve nereye gideceklerini iyi bildiklerini belirtti.
Kırklareli menfaati söz konusu ise küçük düşüncelerin bir kenara bırakılarak  Kırklareli menfaati için hareket edilmesinin gerekliliğine dikkat çeken  Gürşan, ''Kırklareli'ni Türkiye'de hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Ankara gezisi Kırklareli'nin siyasi tarihinde bir ilktir. Bütün siyasi parti temsilcilerimiz, odalarımız, iş adamlarımız sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Kırklareli milletvekilleri olarak Kırklareli'nin gücünü Ankara'da ciddi bir şekilde  hissettirdik. Verdiğimiz armağanlar dolayısıyla bakanlarımız ve milletvekili arkadaşlarım beni arayarak teşekkür ettiler. Kırklareli’nin reklamını fazlasıyla yaptık.'' dedi.

CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek'de Ankara temaslarının bir başlangıç olduğunu ve bunu devam ettireceklerini siyasal çekişmeleri bir yana bırakıp Kırklareli için daima birlik beraberlik içinde olmanın gerekliliğine vurgu yaptı.
Kırklareli Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çetin, Kırklareli Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Üstünkol, Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiriciliği Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dermenci ve AK Parti Kırklareli İl Başkanı Emin Tunç da, temaslar hakkında görüşlerini açıklayarak çok faydalı bir  ziyarette bulunduklarını, bu ziyaretin Kırklareli’ne katma değer kattığını söylediler.

Hiç yorum yok: