25 Ocak 2012 Çarşamba

Şimdi galibiyet zamanı...

Tribün

Faruk Ceylan
Kırklarelispor ligin ikinci yarısına zorlu Alanyaspor deplasmanıyla başladı. Rakibinden daha üstün bir oyun ortaya koyan yeşil beyazlı ekip. Alanya’dan bir puanla Kırklareli’ne döndü ve taraftarını sevindirdi.
Ligde 22 puanla 10. sırada bulunan Kırklarelispor’un gözü puan cetvelinde üst sıralar. Ancak 2. lige geçen yıl gelen ve ligde yeni olan Kırklarelispor’un bu yıl 2.ligde kalıcı olması bile bence yeterli. 3.ligden bir üst lige gelen bir çok takımın orada tutunmakta zorlanıp geldiği yere döndüğünü göz önünde bulundurursak  Kırklarelispor şu ana kadar iyi sayılacak bir yer tuttu kendine.
Ben Kırklarelispor’un  ligi,  evinde bir çok maçı kazanarak  ve deplasmandan da alacağı puanlarla şu anda bulunduğu yerden daha yukarıda bitireceğini tahmin ediyorum.
Spor toto 2.lig Kırmızı gurupta puan tablosuna baktığımızda 1. ile  10. arasındaki puan farkının 12 olduğunu görüyoruz. 3 puanlı sistemde bu fark  dört  maçlık mağlubiyete karşılık gelir. Yani aradaki farklar kapanamaz farklar değil. Buna göre ilerleyen haftalarda  ligin zirvesinde çok değişiklikler olması da muhtemel.
İkinci yarıya iyi hazırlanan ve deplasmandan puanla dönerek hem iyi bir başlangıç yapan, hem de moral kazanan Kırklarelispor’un bu hafta ligde 26  puanla 3. sırada bulunan ve arasında sadece 4 puan farkı olan 1461 Trabzonspor’u   saha ve seyirci avantajıyla ve  spor gazetelerinin altın karmasında yer alan takımın Alex’i Hakan’la, her maç  kalesinde devleşen, defansına güven vererek Kırklarelispor için bir sigorta olan  Alişan’la, Hasan, Taner,Recep,Yunus,Serkan Turhan,Berkan,Enis,Serkan Sözmen,Serdal ve Murat’la  bu maçı rahat kazanarak 3 puanı hanesine yazdıracağına inanıyor ve şimdi galibiyet zamanı diyorum.
 2.ligde Trakya’nın tek temsilcisi Kırklarelispor’a bol gollü galibiyetler ve daimi  başarılar diliyorum.











Hiç yorum yok: