15 Şubat 2014 Cumartesi

Pınarhisar MHP İlçe Başkanı Çalık; “ Ekibimizle Pınarhisar’a hizmete hazırız.”


Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Pınarhisar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Ümit Çalık Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üye listelerini seçim kuruluna teslim ettiklerini belirtti ve “ Ekibimizle Pınarhisar’a hizmete hazırız.” dedi.
MHP İlçe Başkanı Çalık, Belediye Başkan adayları Hüseyin Çalık’la esnaf ve ev ziyaretlerini sürdürdüklerini Pınarhisarlıların büyük teveccühünü aldıklarını belirterek; “ Esnaf, kahve ve ev gezilerinde büyük bir teveccüh görüyoruz. Özellikle yaptığımız ev ziyaretlerinde Pınarhisarlı aileler bizleri bağırlarına basıyor, bizlere duydukları güveni dile getiriyorlar. Adayımız Hüseyin Çalık’a inançlarının tam olduğunu ifade eden seçmenimiz, Adayımız Çalık’ı Belediye Başkanı olarak görmeyi çok istediklerini, seçimi kazanarak Başkanlık koltuğuna oturması için çevreleri, akrabaları, eş ve dostları ile birlikte destek vereceklerini söylüyorlar.
İnşaallah bizde bu destek ve teveccüh ile seçimleri kazanırsak, adayımız Hüseyin Çalık ve ekibimizle bu güvene layık olmak için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışacağız.” dedi.
Seçim Kuruluna verilen ve Başkan Ümit Çalık tarafından açıklanan  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri şu isimlerden oluşuyor;  Belediye Başkan adayı Hüseyin Çalık, İl Genel Meclisi 1. Sıra adayı Salih Köse, 2. Sıra adayı Ahmet Çavlan.
Belediye Meclis üyeleri:  1-Mesut Günözen, 2-İpek Çeken, 3-Rumi Paça, 4-Sevinç Olgaçlı, 5-Vedat Özgenç, 6-Özkan Baran, 7-Mümin Kaviz, 8-Aycan Kınay, 9-Mustafa Kızılarslan, 10-Zekeriya Pekcan
Kontenjan üye Fatih Erişen


Hiç yorum yok: