13 Şubat 2014 Perşembe

CHP Pınarhisar İlçe Başkanı Ertan; “ Seçim çalışmaları startını verdik. CHP Halkımızın taktiri ile yeniden kazanacaktır.”


Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pınarhisar İlçe Başkanı Volkan Ertan Pınarhisar’da seçim çalışmaları stratını verdiklerini, Pınarhisar halkının taktiri ile  CHP’nin Belediye Başkanlığını  yeniden kazanacağını iddia etti.
CHP Pınarhisar İlçe Başkanı Ertan 30 Mart’ta yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimleri hakkında şu açıklamalarda bulundu; “ Pınarhisar belediyesi son  5 yıl CHP Belediyeciliği ile idare edilmektedir.  Kendi öz kaynaklarımızı kullanarak Pınarhisar’a  güzel  hizmetler verdik.  Vatandaşımız Başkanımızın yapmış olduğu hizmetlerden memnun. Biz Mustafa Cingöz’le seçimi kazandığımızda  Belediye Kasasında misafirlere ikram etmek için kuru pasta alacak para yoktu. Belediyenin tüm borçlarını ödedik.  Kendi bütçemizden kapalı Pazar yerini yaptık ki bu Pazar yeri Trakya’nın en büyük ve en modern kapalı Pazar yerlerinden biridir.  Pazar yerinin tüm maliyeti Belediye bütçemizden karşılandı. İlçemizin yollarını yaparak insanlarımızı çamurdan kurtardık.  Mezbahamızı yenileyerek Pınarhisarımıza modern bir mezbaha kazandırdık.
Belediyemizin kimseye tek bir kuruş borcu yoktur. Trakya’da ender borçsuz Belediyelerden biriyiz. Hesapsız kitapsız harcamalarla Belediyemizi borçlandırmadık.  Tasarruflu yatırımlarla hem kasamızı boşaltmadık hem de halkımıza hizmet ettik.

Yeni dönemde Pınarhisarımız için uygulamaya hazır projelerimizi ileriki günlerde halkımızla paylaşacağız.  İnanıyorum ki, Halkımızın taktiri ile CHP Pınarhisar’da  yeniden Belediye Başkanlığı seçimini kazanacaktır.” Dedi. 

Hiç yorum yok: