4 Şubat 2014 Salı

EMIT’ten Vize Belediye Başkanlığı Standına Ödül




Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-18. düzenlenen Emıtt Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarında Stand açan Vize Belediyesi  açılışına çok yoğun bir katılım oldu.
Açılışta Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ve  İlçe Kaymakamı Murat Duru birer konuşma yaptılar. Ardından Uluslar arası Klarnet Festivali ikincisi Eren Kor, çaldığı birbirinden güzel melodiler ile açılışa renk kattı. 
Açılış törenine, Vize Kaymakamı Murat Duru ve Eşi Elif Duru, Iğdır Vali Yardımcısı, eski Pınarhisar Kaymakamı Mevlüt Özmen, Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ve Eşi Beril Yılmaz, Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, Sergen Belediye Başkanı Hasan Kaynar, Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, Kırklareli Üniversitesi Afrika Araştırmaları Merkezi Müdürü Mustafa Yayla, Demokrat Parti GİK Üyesi Hayri Erçağ, Avcılar Güreş Ağası Hasan Yerbasan, Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü çalışanları, Vize Esnaf Odası ve Otomobilciler Odası Başkanları, Balkaya, Topçuköy ve Evrencik Köyü Dernek Başkanları ve Üyeleri, Kifsat Başkanı Arif Tekin ve Üyeleri, Poyralı Köyü Standı Çalışanları, Köy ve Mahalle Muhtarları ve Vize’den gelenler katıldı.


30-31 Ocak, 01-02 Şubat tarihlerinde 4 gün süren ve 71 Ülkeden 4500 katılımcının yer aldığı Emıtt Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarında en iyiler Fuar alanında yapılan törenle Fuarı düzenleyen Ekin Fuar A.Ş. Direktörü Hacer Aydın’ın elinden  ödüllerini aldılar.
Emıtt Fuarında Vize Belediyesi Dostluk ödülünün sahibi oldu.

Vize Belediyesi İnsan yaşamını kolaylaştıran cıttaslow uygulamaları ile insan yaşamına dost kentsel çalışmalarıyla bu ödüle layık görüldü.

Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz Dostluk ödülünü  Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar MYO Öğretim Görevlisi Ali Çakır ile birlikte aldı.




Hiç yorum yok: