25 Şubat 2014 Salı

CHP Kaynarca Belediye Başkan adayı Serdar Türker’e Hollanda’dan Bülent Türker desteği.


Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Düzenlediği organizasyonlar, Hollanda’da açtığı Çanakkale müzeleri, Cumhuriyet Baloları ile Hollanda, Belçika, Almanya’da  Türk’ün gönüllü elçiliğini yapan  Bülent Türker, CHP Kaynarca Belediye Başkan adayı Serdar Türker’e destek için Kırklareli’ne geldi.
CHP Kaynarca Belediye Başkan adayı Serdar Türker’le Kırklareli’de buluşan Bülent Türker, kendisine her konuda desteğe hazır olduğunu söyledi.
İki Türker bir süre sohbet ettikten sonra birlikte Kaynarca’ya hareket ettiler. Kaynarca’da incelemelerde bulunan gönüllü Türk elçisi Bülent Türker, M.Ö. ki yıllara dayanan Kaynarca tarihini öğrenince hayretler içinde kaldığını belirterek; “ Serdar Türker’in Kaynarca tarihi ile ilgili projelerine gönüllü destek olacağım. Serdar Türker’in projeleri hayata geçtikten sonra umuyorum Kaynarca bir Turizm Cenneti olacaktır.” Dedi.

CHP Kaynarca Belediye Başkan adayı Serdar Türker, Bülent Türker’in desteklerinin Kaynarca için çok önemli olduğunu, Bülent Türker gibi önemli değerlerin desteğinin Kaynarca için çok büyük bir kazanım olduğunu söyledi. 







Hiç yorum yok: