8 Şubat 2014 Cumartesi

Çalışmak için seçilmeyi beklemedi...



  • Ak Parti Belediye Başkan adayı Ali Alkan, seçilmeden  Alpullu’nun sorunlarını çözme çalışmalarına başladı.
Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Sinanlı Belediye Başkanı, Ak Parti  Alpulu Belediye Başkan adayı Ali Alkan, Alpulu sorunlarının çözümü için çalışmalarını başlattı.
Sinanlı Belediye Başkanı olarak  5 yıllık dönemde,  10 yılda yapılamayacak kadar yatırım ve hizmeti hayata geçiren, Mecliste  Milletvekilleri ve Bakanların yarısından fazlasıyla kurduğu iyi ilişkilerini Sinalı Beldesine hizmet etmek için tereddütsüz kullanarak Sinanlı’yı köyden kente çeviren, Bir çok İl’de yapılamayan hizmetleri Beldesine sunarak ilklerin Başkanı olan Trakya’nın en başarılı Belediye Başkanlarından biri  Ali Alkan, Sinanlı’da aday olduğunda CHP’nin  799, Ak Partinin 23 oyu vardı. Ali Alkan 2009’da aday olduğunda Ak Parti oylarını 23’ten, 646’yı yükseltti. CHP oyları ise 493’e geriledi.
Alkan şimdi de Sinanlı’da yaptığı hizmetlerden daha fazlasını Alpullu’da yapabilmek için Ak Partiden Alpulu Belediye Başkan adayı oldu.
Ali Alkan, Alpullu’da seçim çalışmalarından önce Alpullu’nun sorunlarını tespit ederek, daha seçilmeden sorunların çözümü için çalışmalarını başladı.
Ak Parti adayı Alkan önce ki gün Alpulu Şeker Fabrikasının sorunları hakkında Fabrika Müdürü Fikri Cömert’le görüştü.
Alpulu Şeker fabrikasının kapanmaması için  en az 75 ton pancar ekimi yapılması gerektiğini belirten Fabrika Müdürü Cömert, üreticiye pancar ekimi için teşvikler sağlandığını belirterek, fabrikanın kapanmaması için üretimin şart olduğunu söyledi.  Cömert, Panko Birlik Başkanı Ramis Ülgen’in de çiftçiyi destekleme noktasında kendilerine büyük katkı sağladığını ifade etti.

Alpulu Belediye Başkan adayı Ali Alkan konu ile ilgili ayrıntılı notlar alarak,  Alpulu Şeker fabrikasının kapatılmaması için büyük çaba sarf edip çalışmalar yapan Kırklareli Milletvekili Şernol Gürşan’a iletilmek üzere bir rapor hazırlayacağını, Mustafa Kemal Atatürk’ün Alpullu’ya armağanı ve Türkiye’nin ilk Şeker fabrikası olan Alpulu Şeker fabrikasının Gürşan’ın gayretleriyle, Panko Birlik Başkanı Ramis Ülgen’in destekleriyle faaliyetine devam edeceğini söyledi. 

Hiç yorum yok: