23 Kasım 2013 Cumartesi

Öğretmenler günü kutlu olsun.


Faruk Ceylan
Milletimizin geleceğine ipotek koymaya çalışan ve vatanımızın bağımsızlığına göz diken mihrakların saldırılarının yoğunlaştığı bu süreçte, geleceğimizi inşa edecek öğretmenlerimize, büyük görevler düştüğü tartışılmaz bir gerçektir.
İnancım odur ki; Türk milletinin içinde bulunduğu durumun bir kader olmadığını en iyi şekilde gösterecek olan da milli düşüncenin yılmaz savunucuları öğretmenlerimiz olacaktır. Umudumuz Türk gençliğinde ve  fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür” nesiller yetiştirecek olan öğretmenlerimizdedir.

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk.
Türk milletinin mutluluğu ve Türk devletinin yükselmesi ülküsü ile çocuklarımıza bir harf öğretebilmek için yurdumuzun her köşesinde, heyecanla halen bu kutsal görevi yapan ve mesleğini tamamlayarak, emeklilik günlerini yaşayan, fedakârlığın zirve isimleri olan saygıdeğer öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyor, aileleri ve öğrencileri ile birlikte mutlu, huzurlu ve afiyet  dolu yıllar temenni ediyor; bölücü teröre maruz kalarak hunharca şehit edilen kahraman öğretmenlerimizi de; rahmet, minnet ve şükranla yad ediyorum…

                                                                    
                                                                                                
                                                                       i


                                                                           

Hiç yorum yok: