26 Kasım 2013 Salı

Eğilim Yoklamasını ezici bir üstünlükle kazanan Abdullah Hacı; “30 Mart 2014’de halayı hep birlikte biz çekeceğiz. Çünkü biz büyük bir ailenin fertleriyiz. Biz birlikte Babaeski’yiz.

*Abdullah Hacı, konuşmasında birleştirici mesajlar verdi, tüm Babaeski’yi kucakladı.

Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-24 Kasım 2014 tarihinde, Babaeski CHP Belediye Başkan adayını belirlemek için  yapılan eğilim yoklamasında rakiplerine ezici bir üstünlük sağlayarak 1127 üyenin 671’nin oyunu alarak Belediye Başkan adayı olan Abdullah Hacı, üyeler ve Babaeski halkının oluşturduğu topluluğa hitaben çoşkulu bir konuşma yaptı. Hacı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Babaeskililerin sele dönüşen Hacı sevgisi ile Hacı lehinde çılgınca tezahüratlar yapıldı. Sevgi gösterileri  adeta yeri göğü inletti.  Abdullah Hacı’nın konuşması tezahüratlar ve alkışlarla sık sık kesildi.
30 Mart 2014’de Babaeski CHPsi’nin Belediye Başkanlığına 671 oyla seçilen Abdullah Hacı’nın rakiplerinin toplam oyu, Hacı’nın aldığı oylara yaklaşamadı ve Abdullah  Hacı, Ozan Yatkin Hazar’a 437, M.Haluk Tezsezer’e de 458 oy fark attı.
CHP üyelerinin %59.53’ünün oyunu alarak seçim kazanan Abdullah Hacı, yaptığı coşkulu konuşmada şunları söyledi; “  Bu gün yapılan seçimde Babaeski taraf olmuştur ama hizmetten yana, sınırsız hizmetten yana ve sosyal barıştan yana taraf olmuştur. Bende Babaeski halkının yanında tarafım. Babaeski halkının cevabı işte  bu sayısal rakamlarda gizlidir.
Demokrasilerde her şeye itiraz olunur ama sandıktan çıkan iradeye itiraz olunmaz. Bu sonuç gösteriyor ki parti tabanımız bu gün itibari ile Abdullah Hacı’nın ve yol arkadaşlarının alternatifinin olmadığını ortaya koymuştur. 
Kazandığımız seçimler, oturduğumuz koltuklar ve toplumsal görevlerde ahlaki bir boyutun olduğunu asla unutmayacağız. Size söz veriyorum. 
Bu gün alınan bu sonuç Babaeski’de iç barışa ve sosyal barışa büyük katkı sağlamıştır. Parti tabanımız slogan siyasetine, parti içi kavgalara, iç çekişmelere asla pirim vermediğini bu gün herkese göstermiştir.
Bu gün içtenliğimle söylüyorum ki, kazanan siz oldunuz, Babaeski halkı oldu. Birlikte çalışıp, birlikte başaracağız.  Cumhuriyet halk Partisi içinde kimseyi kategorize etmeyeceğiz, ayrıştırmayacağız.
Bu gün buradan İlçe siyaset hayatına emeği geçen herkese, eski Belediye Başkanlarıma, Milletvekillerime,  siyasi ünvanı ne olursa olsun bütün Cumhuriyet Halk Partililere teşekkür ediyorum.
Ben propoganda sürecinde hakkımda kötü söylenen sözleri  heyecanla söylenmiş sözler olarak kabul ediyorum.  Onları normal karşılıyorum ve kimseye  dargın değilim.
Şu an itibari ile iç mücadele bitmiştir.  Artık bu partinin üyeleri üzerindeki stresin, gerginliğin kaldırılması bizlere düşer.  Sandık açıldıktan sonra kimse, kimseye kötü söz söylemesin , dargın davranmasın. Kucaklaşalım, çünkü kazanan biz olduk.

Ben bu gün itibari ile bütün Babaeski halkının Belediye Başkan adayıyım.  Babaeski’de ki tüm sosyal katmanların Belediye Başkan adayıyım.  Hiç endişe etmeyin, 30 Mart 2014’de halayı hep birlikte biz çekeceğiz. Çünkü biz büyük bir ailenin fertleriyiz. Biz birlikte Babaeski’yiz. Hepinizi gözlerinizden öpüyorum. Hepinizi kucaklıyorum. “ dedi.

Hiç yorum yok: