6 Kasım 2013 Çarşamba

Demirköy MHP İlçe Başkanı Erol Akıncı; “ Gazetenizin yayını sonuç getirdi. Demirköy Hastanesinin zemin etüdü yapılıyor.”



Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Demirköy Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Erol Akıncı 14 Mayıs 2013 tarihinde Demirköy İlçe Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bir açıklama yapmış ve açıklamaları  15 Mayıs’da gazetemizde “Demirköy İlçe Devlet Hastanesi inşaatına 15 yıldır çivi çakılmadı”  başlığı ile yayınlanmıştı.
Başkan Akıncı, 1999 yılında dönemin Bakanı olan Osman Durmuş tarafından temeli atılan 40 yataklı hastane inşaatına 15 yıldır bir çivi çakılmadığını,AK Parti iktidara geldikten sonra devam etme çabaları süren inşaatın yapımının tamamen  durduğunu iddia etmişti.
Demirköy İlçe Başkanı Akıncı, Gazetemizin yayının sonuç getirdiğini ve Demirköy’de 15 yıldır çivi çakılmayan hastane inşaatında zemin etüdü yapıldığını ifade etti.
MHP İlçe Başkanı  Akıncı konu ile ilgili olarak şu açıklamada bulundu; “ İlçemiz hastane inşaatına 15 yıldır çivi çakılmamıştı. Gazetenize Mayıs ayında  bu konu ile ilgili bir açıklama yapmıştım. Açıklamamın üzerinden 5.5 aylık bir zaman geçti ama yayınınız sonuç verdi. Nihayet hastane inşaatının devamı için bir başlangıç yapıldı. Hastane inşaatının zemin etüdünün yapıldığını, bu etüdden sonra da hastane inşaatının devam edeceğini öğrendim. Geçte olsa bu konuda harekete geçilmesini sağlayabildiysek ne mutlu bize. Tabi bu konuda Yeşilyurt Gazetesi olarak sizin de katkınız büyük.  İnşaallah bu inşaat başlayıp bitirilir de İlçemizin çok büyük bir sorunu çözüme kavuşur.” dedi.





Hiç yorum yok: