6 Kasım 2013 Çarşamba

Başkan Üstündağ; ”Atatürk’ün Kurduğu CHP İşgal Altında!”



*Kırklareli İşçi Partisi İl Başkanı Üstündağ, CHP’yi kombalak’a benzetti ve  içi boş, kof. olarak niteledi.

Faruk Ceylan-Gazetemize açıklamada bulunan Kırklareli İşlçi Partisi İl Başkanı Teoman Ütündağ, Cumhuriyet Halk Partisine verdi veriştirdi. Üstündağ,  Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyat Halk Partisinin İşgal altında olduğunu iddia etti.
Belediye Başkanlığı seçimlerinde  iddialı olduklarını da belirten İşçi Partisi İl Başkanı Üstündağ sözlerine şöyle devam etti;  “Belediye Başkanlığı seçimlerine iddialı bir şekilde hazırlanıyoruz. Aralıksız çalışmalarımız devam ediyor. 26 Ekim’de Babaeski’de bir konferans düzenledik. Konfreransımıza,  İşçi Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu üyesi  Gazeteci Cüneyt Akalın,Partimizin Yönetim Kurulu üyesi  Nazım Atalay ve Karacaoğlan Köyünden Partimizin üyesi Fahrettin Güler konuşmacı olarak katıldılar.
Kadınlar kolu üyelerimiz, Öncü Gençliğimiz, Parti üyelerimiz ve halkımızın iştiraki ile geniş bir katılım sağladık.  Konferanstan sonra, Kadınlar Kolumuzun Trakya Bölgesi ekipleri, Öncü Gençliğimiz ve  TGB’liler  ile birlikte Babaeski’de “Okuyan adam eylemi” yaptık.  İnönü parkında ki bu  eylem oldukça büyük bir ilgi gördü. Gençlerimiz, ellerinde Aydınlık Gazeteleri ve kitaplarıyla eylemi 30 dakika sürdürdüler.  Yaya ve araçlarıyla İnönü parkı önünden geçen vatandaşlarımız eylemimize destek verdiler, sevgi gösterisinde bulunarak bizleri yüreklendirdiler. Gazeteniz aracılığı ile onlara da teşekkürlerimi gönderiyorum. Biz İşçi Partisi olarak yaptığımız bütün eylemlerden olumlu tepkiler alıyoruz.  Bunun sebebi de Ülkede Ulusal değerlere ve Kemalizme  önem veren, sahip çıkan  tek partinin İşçi Partisi olmasıdır.
Cumhuriyet Halk Partililer; “Biz Atatürk’ün kurduğu partiyiz” diyorlar. Evet onlar sadece Atatürk’ün kurduğu parti deler. 1980’de Atatürk’ün kurduğu parti kapandı. 1980’den sonra bu partiyi Tuna Soykan’la birlikte biz kurduk Kırklareli’de. Şu anda bu parti maalesef Atatürk’ün kurduğu parti değil, Atatürk’ün kurduğu bu parti işgal altında.  Kimin işgali altında? Neo liberalistlerin işgali altındadır.  Hiç Atatürk’ün partisi, gerici, bölücü, yobaz bir partinin eş güdümünde olabilir mi ?  Onunla iş birliği yapar mı? Onunla beraber Anayasa çalışmalarına katılır mı?  Atatürk’ün duruşunu bunlarda görebiliyormuyuz? Mümkün değil.
Şunu şöyle tarif edebilirim; meşe ağacının iki tane ürünü var. Bunlardan biri kombalak, öbürü de pelit. Pelit’i dikersin fidan olur, ağaç olur, orman olur. O pelit hayvan yemciliğinde kullanılır. 40 küsur kimyasal ürün elde edersin. Pelit böyle verimli bir üründür.  Birde meşenin kombalak dediğimiz bir ürünü var. Bu ürünün içi koftur, boştur, hiçbir işe yaramazlar. Köylerde çocuklar misket bulamadıkları için  kombalakla misket oynarlar. Kombalakın içinde bir delik ve kurt olur.  CHP aynı kombalak gibidir. İçi boş, kof. Ne olur bundan?  Hiçbir şey olmaz.
İşçi Partisi aynı pelit gibidir ve  orman gibi büyümektedir.  Çimleniyor, yeni pelitler veriyor. İşçi Partisi toplumunu besleyecek, gölgesinin altına alacak dev bir meşe ağacı gibidir ve süratle büyümeye devam ediyor. Bunu halkımız görüyor,  evet halkımız bu gücün de farkındadır. Ama onlar farkında değiller.
Biz İşçe Partisi olarak Kırklareli’de ve  tüm İlçe’lerinde Belediye Başkan adaylarımızı bu ay sonunda açıklayarak seçimlere katılacağız ve çok iddialıyız. Çünkü iddialı adaylarla seçime gireceğiz. Toplumun her kesiminden oy alabilecek adaylarla yola çıkıyoruz.  Özellikle Kırklareli’de ki adayımız hiçbir siyasi partinin adayı olmamış, dürüstlüğünden, Atatürk’çülüğünden  kimsenin şüphe edemeyeceği , Merkez sağdan, Milliyetçilerden  ve soldan, her kesimden oy alabilecek, bir aday olacak ve adayımızla Kırklareli Belediye Başkanlığını kazanacağız.
Son dönemlerde Partimize büyük katılımlar oluyor. Bu da bizi seçimlerde iddialı konuma getiriyor.  Son 7 aydır üye sayımız katlanarak büyüyor. Su yatağına doğru akmaya süratle devam  ediyor.
Üke iç savaş arefesinde,  Türkiye’nin ve Türk Milletinin tek şansı bize göre İşçi Partisidir. Bu yerel seçim bir tramplen olacak, 2015 Genel seçimlerinde mutlaka Türk Milletinin teveccühü ile Meclise gireceğiz. Hangi boyutta gireriz? O konuda bir şey diyemiyorum, neden? Biz aysberg gibi bir parti olduk.  Kendi gücümüzü biz bile tahmin edemiyoruz.  Ulusal kanalın, Aydınlık gazetesinin bunda payı çok  büyük. Halkımızı bilinçlendiriyorlar.  Bu güne kadar halkı aptal yerine koyanlar, Türk Milletinin ne kadar zeki olduğunu önümüzdeki seçimlerde görecekler.  Seçim sonuçları bunun en güzel kanıtı olacaktır.” dedi.





Hiç yorum yok: