30 Kasım 2013 Cumartesi

Gazetemizin Büyükmandıra CHP Belediye Başkan adayını belirleme Anketi başladı.


*Anketimizin 1. Gününde Sertaç Balyemez önde.

Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Sonuçlanan Kırklareli, Lüleburgaz ve Babaeski’de ki anketlerimizden sonra, 6 aday adayının Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adaylığı için yarıştığı  Büyükmandıra  anketimiz başladı.
CHP Belediye Başkan Aday adaylarından Şükrü Çölgeçen, Hasan Menekşe, Ali Yücel Atakan, Sertaç Balyemez, Alaaddin Burak Doğan ve  A.Osman Bayraktaroğlu yarışının birinci gününde  Sertaç Balyemez öne çıkan isim oldu. İkinci sırada Şükrü Çölgeçen ve üçüncü sırada Hasan Menekşe yer aldı.
Babaeski’de yaptığımız ankette %98.5 oranında başarı elde ederek, neredeyse aday adaylarının aldıkları oyları birebir tespit ettik. Tarafsız olarak yaptığımız değerlendirmelerimizi   elde ettiğimiz oy oranları ile ortaya koyduk.  
Hedefimiz  Büyükmandıra’da devam eden anketimizin  4 mahallede ulaşabildiğimiz en fazla sayıda seçmene ulaşarak aday adaylarının   aldıkları oy oranları ile  en doğru tahmini yapıp siz değerli vatandaşlarımızla paylaşmaktır. Vatandaştan alacağımız cevaplarla sonuca gideceğimizden, anketimizde küçük sapmalar olsa da, fazla sayıda denekle görüşerek hata payını minimuma indirgeyeceğimizi,  dolayısıyla  meydana gelecek hata payı yüzdesinin sonucu da etkilemeyeceğini umuyoruz.




Hiç yorum yok: