10 Ekim 2013 Perşembe

Yeşilyurt Gazetesi Lüleburgaz Anketi devam ediyor. Barış ve Halebak öne çıkan isimler.

Tansel Barış ve ekibi

Lüleburgaz anketimiz başlamadan önce  ekibimiz 5 aday adayından dördünü ziyaret etti.  Hakan Dedeoğlu şehir dışında olduğu için kendisiyle görüşme sağlanamadı.
Gazetemiz Yazarlarından Faruk Ceylan ve Özkan Başaran ile Muhabirimiz  Erdoğan Şendir, Lüleburgaz’da merakla beklenen  Yeşilyurt Gazetesi CHP adayı anketi öncesi Aday adaylarından  Belediye Başkanı Emin Halebak, Mimar Türabi Kayan, Doktor Tansel Barış ve  Avukat Koray Şentürk ‘e ziyarette bulundular.  Ekibimiz Aday adaylarından Hakan Dedeoğlu Lüleburgaz’da olmadığı için kendisiyle görüşemediler.
Görüşmelerde 4 aday adayıda, adaylık konusunda  iddialı olduklarını, Yerel seçimlerde Lüleburgaz’da CHP adayı olacaklarını ifade ettiler.
Emin Halebak makamda
Anketimizin ilk  günü Aday adaylarından, Belediye Başkanı Emin Halebak, Mimar Türabi Kayan, Doktor Tansel Barış ve  Avukat Koray Şentürk  başa baş bir yarış içindeydi.  İkinci ve Üçüncü günde  ise Doktor Tansel Barış ve Emin Halebak rakiplerini geride bırakarak yükselişe geçtiler.
Koca Sinan ve İstasyon Mahallelerindeki Lüleburgazlıların oyları Tansel Barışı öne çıkardı
Yarışın galibi kim olacak?  Bu sorunun cevabını Anketimiz tamamlandıktan sonra, oy sayıları ve  yüzdeleri ile siz değerli okuyucularımıza duyuracağız. 
Lüleburgaz'dan sonra son seçim durağımız Kırklareli. Bu arada Kırklareli'deki çalışmalarımız da devam ediyor. (Haber Merkezi)
Turabi Kayan
Koray Şentürk




Hiç yorum yok: