5 Ekim 2013 Cumartesi

Kofçaz Köysel’den yeni organik Ürün, közlenmiş biber ve ve kahvaltılık sos


Köysel işletmesi ortağı ve Genel Müdür Ayhan Yakar 

Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Kofçaz’da Ayhan Yakar ve ortakları tarafından üretilen 10 çeşit organik reçelden sonra, Köysel işletmesi közlenmiş Yağlı kırmızı biber ile  közlenmiş domates,patlıcan ve havuçtan imal edilen kahvaltılık soslarını  da müşterilerinin beğenisine sundu.
Meyve ve sebzesini tamamen doğal olarak üreten, meyvelerin bir kısmını da doğada olduğu şekilde toplatan (Kızılcık ve güvem) Köysel işletmesi üretiminde de doğallıktan vazgeçmiyor.
Reçellerinde sadece pancar dan üretilen toz şeker, su ve limon tozu kullanan Köysel işletmesi, hiçbir ürününde kimyasal koruyucu kullanmıyor.  Koruyucu kullanmayan işletme, ürünlerinin kapakları çıldıktan sonra buzdolabında saklanmalarını tavsiye ediyor. Ürün bızdolabında saklanmazssa içinde koruyucu olmadığı için kısa zamanda bozulabiliyor.

Közlenmiş patlıcan ve biberlerin üretimi makineler yerine, yörede bulunan kadınlara tüm hijyenik şartlar sağlandıktan sonra doğal yöntemle kabukları çıkartılarak yaptırılıyor.
 Köysel Reçel Üretim işletmesinde Yeşil ceviz, elmalı yeşil ceviz, ahlat, armut, güvem, kızılcık, erik, çağla badem, karpuz ve domates reçeli olmak üzere 10 çeşit reçel üretildiğini, bu reçel çeşitlerine yeni ürün olarak ilave edilen, kahvaltılık közlenmiş patlıcanlı biber , közlenmiş yağlı biber ve yeşil ceviz ezmesinin de üretimine başladıklarını belirten Ayhan Yakar; 
Ürünlerimizde kesinlikle koruyucukimyasalmadde,Glikozveşekerşurubu  kullanılmamaktadır.  Amacımız kalite standardı ile doğallıktan vazgeçmeden, insan sağlığını ciddi anlamda tehtit eden katkı maddelerini kullanmadan talepleri karşılamak ve insanımıza endişe duymadan, gönül rahatlığı içinde tüketecekleri ürünleri sunmaktır.” dedi. 




Hiç yorum yok: