2 Ekim 2013 Çarşamba

2012 yılının en temiz 3 köyünden biri olan Tozaklı Çöp konteynırı istiyor.


Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir- 2012 yılında Kırklareli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından Kırklareli’nin en temiz üçüncü Köyü seçilen Tozaklı köyü Muhtarlığı çöp konteynırı istiyor.
Hizmetleriyle Basında adını sıkça duyuran Tozaklı Köyü Muhtarı Ali İnan, Tozaklı köyü ihtiyacı olan çöp konteynırı için 26.08.2013 tarihinde Valilikten 10 adet çöp konteynırı talebinde bulunduğunu, ancak stoklarda konteynır kalmadığı için eski ve her tarafı patlak konteynırları kullanmaya çalıştıklarını söyledi. Mıuhtar  İnan Kırklareli’nin en temiz köylerinde biri olan Tozaklı Köyüne  çevre Belediyelerden çöp konteynırı alabilmek için girişimlerde bulunduğunu da belirtti.
Muhtar Ali  İnan, Pınarhisar olarak Poyralı, Ataköy ve Erenler köylerinin çöp konteynırı aldığını, Tozaklı’nın ise stoklarda kalmadığı için alamadığını ifade ederek, bu durumun kendilerini üzdüğünü söyledi.
2012 Kırklareli Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından seçilen en temiz köy sıralamasında, Armağan Köyü birinci, Kurudere Köyü ikinci, Tozaklı Köyüde üçüncü olmuştu.


Hiç yorum yok: