5 Ekim 2013 Cumartesi

Pınarhisar MHP İlçe Başkanlığı Kazlıçeşme’de ki Demokrasi mitingine 5 otobüsle katılıyor.


Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Pınarhisar MHP İlçe teşkilat, MHP Genel Merkezinin  bu gün Kazlıçeşme’de yapacağı Demokrasi  Mitingine 5 otobüsle katılıyor.
Pınarhisar MHP İlçe Başkanı Ümit Çalık, Demokrasi mitingine katılmak üzere yola çıkarken gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi;  “ İstanbul Kazlıçeşme’de yapılacak olan büyük mitinge  Pınarhisar’dan 5 otobüsle katılıyoruz.  İstanbul dünyanın incisi, Türklüğün  ve İslam'ın kalbidir.Türk ülküsü, Kızıl Elma'dır. Türk milletinin sonsuza dek kalacağı mukaddes topraktır. 
İstanbul,Hak Te'la'nın emri, yüceler yücesi Resul'ün dileğidir. İstanbul, o güne kadar parçalar halinde bulunan Türk medeniyet tasavvurunun bütün birikim ve parçalarıyla bir araya geldiği, gerçek olduğu yerdir.  Vazgeçilmez bir değerdedir. Hangi siyasi görüşten olursa olsun, demokrasinin üstünlüğüne inanan, toprak bütünlüğümüzü savunan, millet ve devlet bekasını düşünen her vatandaşımız bu gün Kazlıçeşme Meydanı'nında olmalıdır.
Gerçek şudur ki, Türk milleti ciddiye ve dikkate alınması gereken vahim bir durumla muhataptır. Hükümetin Muhalefeti ciddiye almayan, küçümseyen, tahkir eden, yok sayan, toplumu dost ve düşman olarak ayıran bu siyaset anlayışının ülkemizi getirdiği nokta ortadadır.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin  öngörülerini haklı çıkartan AKP, elindeki sayısal çoğunluğu bir demokratik güç ve imkan olmaktan çıkarmış, siyasetini sakat bir demokrasi ve sorunlu bir milli irade anlayışından beslenen tek parti diktasının arayışlarının tehlikeli darboğazlarına sürüklenmiştir" dedi

Hiç yorum yok: