5 Ekim 2013 Cumartesi

Pınarhisar"da Fakire Hizmet veren Kaymakamlığa ait "Sosyal Market" KAPANDI...


 
Sosyal Market böyle açıldı.
Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Eski Pınarhisar Kaymakamı, şu an  Iğdır Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen"in çabalarıyla Trakya Bölgesi’nde bir ilke imza atılarak açılan  Sosyal Market kapandı.
 Açılışı 15 Aralık 2011 Perşembe günü törenle  Pınarhisar Kaymakamı Mevlüt Özmen ve Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Elmas Cankurt tarafından  kurdela kesimi ile açılan marketten  İlçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlar, Pınarhisar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti kararıyla ücretsiz alışveriş yapıyorlardı.
Kaymakam Özmen, sosyal market projesinin bir yıl süreceğini ancak bir yıl sonra da kapatılmayacağını ve ihtiyaçlı vatandaşlara sürekli hizmet etmeye devam edeceğini, belirtmiş ve  İlçede bin 600 kayıtlı ihtiyaç sahibi ailenin  sosyal marketten  alışveriş yapabilmeleri sağlanmıştı.
 Market için belirli bir bütçe ayıran Kaymakamlık, ilçede ileri gelen iş adamlarının da  büyük katkıları olduğunu bildirmişti.
Böyleydi...

sosyal marketin açılışında konuşan Kaymakam Mevlüt Özmen açılışta; " Marketimizin tüm ilçe halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Marketin bütün masrafları bizim tarafımızdan karşılanacak. Marketimize yardım kuruluşları da destekte bulunabilir” demişti.
O gün Pınarhisar Kaymakamı olan Mevlüt Özmen tarafından bin 600 ihtiyaçlı vatandaşımızın istiaadesine sunulun market yaklaşık 2 yıl hizmet verdikten sonra kapandı.
Gazetemizi arayan vatandaşlarımız Mevlüt Özmen"in fakir fukaranın hizmetine açtığı marketin kapatılmasına çok üzüldüklerini belirterek; " Mevlüt Özmen gitti, fakire verilen değer bitti." dediler.



Bu hale getirildi!


Bu hale gelen sosyal marketi gören fakir fukara dün allah razı olsun
bu gün yazıklar olsun diyor. 



Hiç yorum yok: