2 Ekim 2013 Çarşamba

Lüleburgaz CHP Adaylığı anketimiz başladı.



Kırklareli Günlüğü

Faruk Ceylan

farukceylan39@gmail.com

*Anketimiz sokaktaki vatandaşla, yüz yüze yapılacak.

Gazetemiz Muhabiri Erdoğan Şendir’le Mart ayında başlattığımız  İlçe ve Beldelerle toplam 22 Belediyelikte ki araştırmalarımızın  20’si sonuçlandı.
 Vatandaş odaklı kamuoyu araştırma verileri  Kırklareli Günlüğü köşemizde  matematiksel oranlarıyla yorumlanarak siz değerli okuyucularımızla paylaşıldı. Değerlendirme ve yorumlar okurlarımızdan olumlu tepkiler aldı.  
 Kamuoyu anket çalışmalarımızda iki önemli durak kaldı. Lüleburgaz ve Kırklareli.   MHP tüm yurtta adaylarını önceki gün açıkladı. Ak Parti aday adayları henüz belli olmadı. CHP’si adaylarını  Kırklareli ve Lüleburgaz’da vatandaş anketi ile Babaeski’de  ise parti üyelerinin oyları ile belirleyecek.
Hal böyle olunca CHP’de kimin aday olacağı  en güncel konu oldu. Şimdi  CHP tabanı  kimin aday olacağını merakla bekliyor.
Babaeski’de  üye ve vatandaş bazında ki araştırmalarımızın sona ermesinin ardından Lüleburgaz’dayız.
Lüleburgaz CHP’sinde Belediye Başkan adaylığı  için Belediye Başkanı Emin Halebak, Avukat Koray Şentürk, Dr.Tansel Barış, Turabi Kayan ve Hakan Dedeoğlu yarışıyor.
Şimdi söz Lüleburgazlı vatandaşta. Vatandaş CHP’sinden kimi
Aday görmek istediğini söyleyecek, bizlerde vatandaşın tercihleri doğrultusunda adayların şanslarını yorumlayacağız.
Vatandaşla görüşmelerimizde eğitim düzeyinden yaş grubuna, meslek gruplarından, Sivil Toplum Kuruluşlarına, bay ve bayan seçmene kadar her kesime ulaşarak tespitlerimizde hata payını minumuma  indirme  gayreti  ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz.
Yedi aydır yaptığımız çalışmaları  takip ederek, verdiğiniz olumlu tepkilerden dolayı siz değerli okurlarımıza teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz.



Hiç yorum yok: