22 Ekim 2013 Salı

Başkan Hacı; “Biz Halkımız ile büyük bir aileyiz. Biz birlikte Babaeskiyiz.”



Faruk Ceylan-Babaeski Belediye Başkanı Av.Abdullah Hacı Kurban bayramı öncesi ve bayramda gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinde Babaeskili esnaftan büyük ilgi gördü.
 Babaeski Belediye Başkanlığı olarak Trakya’da ilk defa Esnaf Kahvaltıları Projesi ile yaklaşık 3 yıldır aralıksız olarak her sabah esnaflarla kahvaltı eden, esnafların sorunlarını,ihtiyaçlarını ayağına giderek dinleyen ve gelin ilçemizi birlikte yönetelim anlayışı ile  Babaeski Halkının,esnafların görüşlerini,önerileri,proje fikirlerini dikkate alan Başkan Abdullah Hacı, farklı Başak profili ile esnaflardan ve Babaeski Halkından büyük takdir  topluyor.
Başkan Hacı, Bayram öncesi ve bayramda gerçekleştirdiği  ziyaretler hakkında gazetemize şu açıklamalarda bulundu; “Biz Babaeski olarak esnaflarımızla,memurlarımızla,işçilerimizle ve Babaeski Halkı ile  büyük bir aileyiz. Biz birlikte Babaeskiyiz.
 Babaeski Belediye Başkanı olarak ilçemizde bu büyük ailenin bir parçası olmaktan onur ve gurur duymaktayım.  Bundan beş yıl önce Babaeski Halkına ve Babaeskimize olan hizmet aşkımızla ilçemizde görev yapmaya başladık. İlçemizde dev yatırımlara imza attık ve atmaya da devam ediyoruz.Kanalizasyon şebekemizin yenilenmesi çalışmaları önümüzdeki hafta başlıyor.
Kasım ayında içme suyu şebeke hattımızın yenilenmesi çalışmaları başlayacak.Atık Su Arıtma Tesisimizin inşaatı devam ediyor.Şeytan deremizi ıslah çalışmaları önümüzdeki aylarda başlayacak.Yaklaşık 1,5 Milyon TL tutarında araç yenileme çalışması ile Trakya’da en geniş araç filosuna sahip Belediyelerin başında gelmekteyiz.Yıl sonuna kadar Kombine Kanal Açma Aracımız ve Soğutmalı yeni cenaze aracımız Belediyemize teslim edilecek.İnteraktif Belediye Hizmetleri ile Belediye hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ayağına kadar getirdik.Biz bu hizmetlerimizi halkımızın,esnaflarımızın bizlere olan sonsuz desteği ile gerçekleştirmekteyiz.İlçemizde yapılan her hizmette Babaeski Halkının imzası vardır.Onların desteği olmasa bu kadar büyük ölçekli yaklaşık 80 milyon TL alan yatırımlara cesaret edemezdik.Ben esnaflarımızın, halkımızın her zaman yanındayım ve olmaya da devam edeceğim.” dedi.


Hiç yorum yok: