14 Ekim 2013 Pazartesi

MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut'un Bayram mesajı

Bayramlar, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının gelişerek perçinlendiği, hoşgörünün egemen olduğu, güzel duyguların paylaşıldığı özel günlerdir. Sevinçlerin paylaşılıp çoğalacağı, çaresizlerin hatırlanacağı günler olan bayramlarımız milli ve manevi bir değer sistemi olarak milletimizin kültür hazinesinde her zaman var olacaktır. 
Bayram günlerinde yoğunlaşan sevgi, barış, hoşgörü ve kardeşlik ortamının bütün bir yıla yayılmasının  sorunların  çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız.
 Geçmişten bugüne koruduğumuz ve geleceğe taşıyacağımız, yardımlaşma geleneğimizin yansıması olan bayramlarımızda muhtaçlara yardım elinin uzatılması, veren el ile alan elin buluşması, çocukların sevindirilmesi, sevgi, saygı ve hoşgörü duyguları içerisinde inançlarımızı, örf ve adetlerimizi uygulayarak bu özel günlerin yaşatılması ve canlı tutulması hepimizin ortak sorumluluğudur.
 Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimizin mübarek Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla kutlar, bayramın aziz milletimize ve Türk-İslam alemine; sağlık, huzur, barış  ve birlik getirmesini temenni eder, Sevgi ve Saygılarımı sunarım.


Derya Bulut
MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı 

Hiç yorum yok: