31 Aralık 2013 Salı

Vize Belediye Başkanı Yılmaz’dan 3 gol.



Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Vize Belediyesi tarafından   Mehmet Akif Mahallesinde yapılan ve  ücretsiz olarak  halkın kullanımına açılan halı sahada gece maçı oynandı. Gece maçında Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz’da forma giydi ve  3 gol atarak hattrick yaptı.
30’ar dakikalık iki devreden oluşan maç 5-5 berabere sonuçlandı.  Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz’ın kaptanlığını yaptığı Turuncu Takım; Özgen Kalkan, Can İnce, Seçkin Biçer, Egemen Aykanat, Burak Biçer, Sertaç Demirkesen’den oluştu.
 Yeşil takım ise Refik Top, Fahri Soydan, Gürkan Aydın, Tugay Ayaz, Egemen Top, Gökhan Top ve Ertan Oğuz’dan oluştu.
Turuncu takımın 3 golünü Başkan Selçuk Yılmaz atarken diğer goller Özgen Kalkan ve Burak Biçer’’den geldi. Yeşil takımın gollerini ise Egemen Top (2), Fahri Soydan, Tugay Ayaz ve Gürkan Aydın kaydetti.
Başkan Selçuk Yılmaz maç sonrası şu nları söyledi; “İlçemize kazandırdığımız yeni spor kompleksimiz ile her yaştan sporsevere hitap etmeyi amaçladık. Geçtiğimiz hafta içerisinde ışıklandırma çalışmasını da tamamlayarak sizlerin hizmetine sunduk. Spor Kompleksimizde her yaştaki sporsevere hitap edecek yürüyüş yolları, çocuklarımız için eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayacak oyun grubu, yine tüm sporseverlere hizmet verebilecek 13 adet otomatik fitness, jimnastik ve spor aletleri bulunuyor. Ben yeni halı sahamızın tüm sporseverlere hayırlı olmasını temenni ediyor, herkesi spor yapmaya davet ediyorum” dedi.

Başkan Yılmaz, maçın ardından tüm oyuncular ve seyircilerle birlikte Mehmet Akif Mahallesindeki kahvehanede çay içerek vatandaşlarla sohbet etti.


Hiç yorum yok: