31 Aralık 2013 Salı

Pınarhisarspor Büyükmandıra Adaspor’a acımadı. 8-1


Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Süper Amatör ligin, flaş takımı Pınarhisarspor rakibi Büyükmandıra Adaspor’a acımadı ve 8-1’lik skorla sahadan 3 puanla ayrıldı.
Baştan sona Pınarhisarspor’un üstünlüğü altında geçen maçta Adaspor pozisyon bulmakta zorlanırken varlık gösteremedi ve maçı farklı kaybetti.
Geçen yıl Kulüp Başkanı Mesut Günözen Başkanlığında Şampiyon olarak bir üst lige çıkan Pınarhisarspor bu yıl  da  güzel futbolu ve kazanma arzusu ile gözünü Bal ligine dikti.
Kalitesi ile rakiplerinin çok önünde olan Pınarhisarspor’un asıl hedefinin 3. Lig olduğunu belirten Başkan Mesut Günözen, gerekli desteği buldukları taktirde, önce Bal ligi sonra Profesyonel lige rahatça çıkabileceklerini, Pınarhisar’ın 3. Ligi taşıyacak güçte  olduğunu söyledi.
Başkan Günözen, Şampiyon olmak, üst liglere yükselmek için maddi desteğin şart olduğunu da  belirterek Pınarhisarlı iş adamlarının, Kamu Kurum ve kuruluşları ile Pınarhisarlıların takımlarına sahip çıkacaklarına inandıklarını ifade etti.

Başkan Günözen Pınarhisarspor’un bundan sonra da güzel futbol ve farklı skorlarla kazanarak Pınarhisar taraftarını sevindirmeye devam edeceklerini  söyledi.

Hiç yorum yok: