31 Aralık 2013 Salı

Üniversiteli Ülkücülerden Basın Açıklaması yaptı.


*Kırklareli Ülkü Ocakları Üniversite birim Başkanı Ercan Afacan; "Hiçbir zaman çatışma taraftarı olmayan ülkücüler olarak şunu  belirtmek isteriz ki, Her şeyin bir sınırı olduğu gibi ülkücülerin sabrının da bir sınırı vardır.”

Faruk Ceylan-Kırklareli Ülkü Ocakları Üniversite Birim Başkanlığı Karaumurbey Meydanında Basın açıklaması yaptı.
Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan ve bu uğurda şahadet şerbeti içen aziz şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu yapıldı. Saygı duruşunun ardından istiklal marşı okundu.
Kırklareli Ülkü Ocakları Üniversite Birim Başkanı Ercan Afacan, Ülkücülerin terör örgütünün uzantıları tarafından sürekli tahrik edilerek olayların içine çekilmek istendiğini, üniversite içerisinde olaylar yaratarak iç huzuru bozmaya yönelik eylemler yaptıklarına dikkat çekerek şu açıklamalarda bulundu;
“Eğitim ve öğretim yılının başladığı günden bugüne kadar üniversitelerde bölücü terör örgütünün uzantıları ve yandaşlarının eylemleri başlamıştır. Bunlar her yıl olduğu üzere üniversite içerisinde olaylar yaratarak iç huzuru bozmaya yönelik eylemler yapmaktadırlar. Yine son zamanlarda eylem ve kışkırtıcı hareketlerde bulunmaktadırlar. Yaptıkları eylemlere ve kışkırtmalara karşılık bulamamaları üzerine ÜLKÜCÜ  gençlere bir çok üniversitede tahrik ve saldırılar yapıldı.
Eylemlerin daha fazla ses yaratması için kendilerine karşılık olan bir taraf bulma gayesinde olan bu bölücü yandaşlar, ülkücü gençleri üniversite içerisinde kışkırtmaya başlamışlardır.
Türk milleti ve Ülkücü gençler provokatif eylemlere ve tahriklere karşı uyanık olup soğukkanlılığını korumalıdır. Bu dönemde özellikle üniversitelerde yapılabilecek tahriklere karşı uyanık olunmalı ve provokatif eylemlerden uzak durulmalıdır. Ülkü Ocakları olarak gençlerimizin bu tarz tahrik ve eylemlerin içinde bulunmayarak, milletimizin birlik ve bütünlüğünü geçmişte olduğu gibi bu zor dönemlerde de koruyacaklarına inanıyoruz.
Üniversitenin hiçbir fakültesi, hiçbir yurdunun bölücü gruplara teslim edilmeyeceğini Sizlere ifade etmek istiyorum..
"Hiçbir zaman çatışma taraftarı olmayan ülkücüler olarak şunu da belirtmek isteriz ki, Her şeyin bir sınırı olduğu gibi ülkücülerin sabrının da bir sınırı vardır. Türk Milliyetçiliği, Millet ve Devlet
davasından vazgeçmeyeceğimizin, ülkemizin ve şehrimizin güvenliği ve huzuru için her türlü fedakarlığı yapacağımızın bilinmesini istiyoruz
Vardığımız TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN
Ne Mutlu Türk'üm Diyene.
    Hakka yürüyüşünün 25. Yıl dönümünde Türk-İslam Ülküsünün mütefekkiri, Asrın Yesevisi Seyyid Ahmet Arvasi'yi rahmet ve dua ile anıyoruz ruhu şad mekanı cennet olsun.”
Kırklareli Ülkü Ocakları Üniversite birim Başkanı Ercan Afacan


Hiç yorum yok: