23 Aralık 2013 Pazartesi

MHP Kadın Kolları İl Başkanı Nedime Tutar, Seçim çalışmalarına 1 Ocak'ta başlıyoruz.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Kadın Kolları İl Başkanı Nedime Tutar, MHP olarak yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını bildirdi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırklareli Kadın Kolları İl Başkanı Nedime Tutar, MHP olarak yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlandıklarını bildirdi.
Tutar, parti binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, 1 Ocak 2013 Çarşamba günü seçim çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) olarak Kırklarelide güzel işlet yapacaklarını anlatan Tutar; Bizim için çok güzel bir sürece giriyoruz. Bu konuda herkesin desteğini bekliyoruz. 1 Ocak Çarşamba günü itibariyle seçim startını vereceğiz. Yerel Seçimlere en iyi şekilde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Seçim büromuzu yakında tutacağız. Artık insanları uyandırmak zorundayız. Türkiyenin gidişatı iyi değil. Herkes Milliyetçi Hareket Partisinin milletin, vatanın partisi, Türkiyenin tek kurtuluşunun olduğunu bilecek ve görecek. Milliyetçi Hareket Partisi olarak kocaman bir yüreğimiz var. Hangi partiden olursa olsun bize gelene her zaman kapımız acık. Herkese kucak açıyor ve partimize davet ediyoruz. İnşallah Milliyetçi Hareket Partisi olarak Kırklarelide güzel işler yapacağız dedi. 
Tutar, MHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Buluta da yerel seçimlerin hayırlı olması temennisinde bulundu. Düzenlenen toplantıya Başkan Adayı Bulut ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. 

Hiç yorum yok: