24 Aralık 2013 Salı

Gazi Hasan Tepeli; “ Ülkücü Gençlik Milletimizin teminatıdır. “


Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Güneydoğu’da vatan için bayrak için savaşırken, hain PKK’nın hain kurşunları ile genç yaşında vurulup tekerlekli sandalyeye mahkum olan  Gazi Hasan Tepeli Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığına ziyarette bulundu.
Gazi Hasan Tepeli’nin  Ülkü Ocakları İl Başkanı  Orman Mühendisi Olcay Çakal ve Ülkücü gençlerle  sohbeti sırasında duygusal anlar yaşandı.  
Gazi Tepeli, Vatanı, Bayrağı ve Milleti için bu gün olsa yine gözünü kırpmadan seve seve Güneydoğu’ya gitmeye, Türk Milletinin birliğine, kasteden hainlerle Bebek katilleri ile yine savaşmaya hazır olduğunu belirterek; “ Vatan ve Bayrak sevdalısı Ülkücü gençlik, Vatanı bölmek isteyenlerin karşında  en büyük tehtitdir ve  Milletimizin teminatıdır. “ dedi.
Ülkü Ocakları İl Başkanı Olcay Çakal, Gazi Hasan Tepeli’nin ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek;
“ Hasan abimize ziyaretinden dolayı tüm Ülkücü arkadaşlarım adına gönülden teşekkür ederim. Bizleri ziyadesi ile duygulandırdı. İçimizde ki vatan ve bayrak sevgisini bir kat daha arttırdı. Vatan için hayatını hiçe sayan ağabeyimiz bizim için önemli bir örnektir. Ülkücü gençler olarak hepimiz gerektiğinde ekmeğini yediğimiz vatanın kurşununu da yemeye hazırız. Vatanımız, bayrağımız ve milletimiz için  canımızı feda etmekten asla  tereddüt etmeyiz. “ dedi.

Sohbet, Gazi Hasan Tepeli’nin de katıldığı Ülkücü yemini ile sona erdi. 

Hiç yorum yok: