31 Aralık 2013 Salı

Lüleburgaz MHP İlçe Başkanı Ayhan Aksakal; “ Adalet bir gün herkese lazım olur...”



Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal, son günlerde Hükümet adına ortaya çıkan yolsuzluk iddialarına katrşılık Basın açıklması yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MP) İlçe Başkanı Ayhan Aksakal’ın Basın açıklaması şöyle;

“Bir insan  , Oğlunun operasyonla alındığını sonradan tv ve basından duyması ne acı bir şey ,diyor... İlk kendilerimi  duyacaktı? Şimdiye kadar demek hep ilk kendileri duymuş,onun için kimsenin bir şeyden haberi olmamış. Malı götürme olayları demek al gülüm ver gülüm biçiminde  şimdiye kadar iyi çalışmış .Ne kadar umursamazlık ve  haymazlık var işin içinde hiç  belli değil! .
“Kula bela gelmez hak yazmayınca,hak bela yazmaz kul azmayınca.''misali bu hükümet azdı,kibirliliği had safhaya çıktı ,insanlara yapılmayan hakaretler kalmadı.Hakları gaspedilen ,derdini dile getiremeyen binlerce insan varken ,hala birileri yakalanan bunca paralar ortada iken , Türkiye'de görünen o ki ,asgari ücreti dahi bulamayan milyonlarca insanın gözünün içine baka baka yolsuzluk ve rüşvetin üstü örtülmeye çalışılıyor.


Bu yolsuzluklarla ilgili diğer İddialar da çok önemli;


İstanbul'un her tarafı sit alanı olduğu halde imara açılan yerler!


İran Türkiye arasında yapılan altın kaçakçılığı!


Ülkemizde bulunan yabancılara rüşvetle verilen TC vatandaşlıkları!


İşadamı, bürokrat, siyasetçi arasında yasa dışı çıkar ilişkileri!


Rüşvet dışında kaset tehdidi ile korkutularak iş yaptırılan bürokratlar!


Banka genel müdürünün evinde yapılan baskında ayakkabı kutuları içinde bulunan milyonlarca dolarların geldiği ve gideceği yerler!


Yapılan yolsuzluk ve rüşvet belgelerinin yok edilmeye çalışılması gibi!


Hükümet sözcüleri sürekli Türkiye'de Gayri safi milli hasıla 10 -15 bin doların üstüne çıktı diyor ya ,zinhar yalan. O, on bin dolarların ucu , bizim evin önündeki çöpü karıştıran garibanlara ne zaman gelecek? İşte bu açıklanan veriler ,hırsızlıklarla vatandaşın vergilerini çar çur edenlerin durumuna göre açıklanan verilerdir. Ama bu ülkenin başına ne geliyorsa ,  bir paket makarnaya  iki torba kömüre oy verenler yüzündendir. Oy bir insanın şerefidir,haysiyetidir namusudur, halkın oylarına sahip çıkması gerekir. Bu gerçekler doğrultusunda halkımıza güveniyor ve ADALET BİR GÜN HERKESE LAZIM OLUR DİYORUZ! “


Hiç yorum yok: