21 Aralık 2013 Cumartesi

Günözen; “ Pınarhisar halkına ve Pınarhisarspor’a hizmet için çalışacağım.”


Faruk Ceylan-Pınarhisarspor’u geçtiğimiz yıl Şampiyonluğa taşıyan Kulüp  Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Pınarhisar Belediye Meclis üyesi adayı  Mesut Günözen gazetemizi ziyaret etti.
Başkan Günözen, Bu yılda iyi bir takım kurduklarını, asker futbolcularının takıma katılmalarıyla daha da güçlendiklerini belirterek, Pınarhisarspor’un ligde zirve mücadelesini sürdüreceğini söyledi. Günözen gerekli maddi destek sağlanırsa, Pınarhisarspor’un bu sezon da  şampiyon olacağını  kaydetti.
Mesut Günözen, Pınarhisar halkının büyük bir kısmının siyasal desteğini arkalarına aldıklarını,  Milliyetçi Hareket Partisinin Hüseyin Çalık’la  Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanacağını ve bunun için de yoğun bir çalışma içinde olduklarını belirtti.

Pınarhisar Kulüp Başkanı Mesut Günözen, Pınarhisarspor’un başarısı için harcadığı emek ve enerjiyi Belediye Meclis üyesi seçilirse Pınarhisar halkı için de harcayacacağını, hem Pınarhisar  halkına, hem de Pınarhisarspor’a  hizmet için çalışacağını söyledi.

Hiç yorum yok: