21 Aralık 2013 Cumartesi

Pehlivanköy Kaymakamı Serhat Doğan, Demirköy Kaymakamı Musa Aydemir'i makamında ziyaret etti.




Gülcan Kutlu-17.08.2013 tarihinde Pehlivanköy Kaymakamlığına atanan Serhat Doğan Demirköy ilçesi Kaymakamı Musa Aydemir'i makamında ziyaret etti.  Ziyaret sırasında Pehlivanköy Kaymakamı Serhat Doğan'ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten Aydemir karşılıklı ziyaretlerin çok faydalı olacağına inandığını belirtti. 
Serhat Doğan Kimdir ?
Kaymakam Serhat Doğan; 1986 yılında Erzincan'da doğdu. İlk, ortaokul ve lise öğretimini İstanbul da tamamladı. 2009 yılında Fatih Üniversitesi İşletme bölümünden mezun olup Edirne Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Sırasıyla Edirne il merkez stajı, Aliağa Kaymakamlığı refikliği, Aydın ilinin Çine ve Karpuzlu ilçeleri teftiş stajını tamamladı. Yaklaşık 6 ay süreyle Sakarya ili TaraklıEssex Üniversitesinde dil eğitimi aldı. İçişleri Bakanlığı tarafından 1 yıl süreyle İngiltere'nin Portsmouth kentine mesleki bilgi ve deneyimi arttırmak üzere gönderildi. Portsmouth Üniversitesinde kamu yönetimi dalında yüksek lisans eğitimi tamamlayıp ''yeni kamu yönetimi anlayışı ve hesap verilebilirlik'' konulu yüksek lisans tezi hazırladı. Edirne ili Süloğlu ilçesinde vekaleten yaklaşık 4 ay süreyle görev yaptı. 19.07.2013 tarihinde Kırklareli ili Pehlivanköy Kaymakamlığına atandı. İyi derecede İngilizce bilen Doğan evli ve bir kız çocuğu babası.
Musa Aydemir kimdir ?
Kaymakam Musa Aydemir; 1984 Ardağan Çıldır'da doğdu. İlk, ortaokul ve lise öğretimini İstanbul'da tamamladı. Üniversite eğitimini Edirne Trakya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu yönetiminden mezun olarak tamamladı. 2009 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak 2010 yılında Bartın ilinde Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Bolu ili Gerede ilçesinde kaymakam refikliği stajını, Antalyada teftiş stajını tamamladıktan sonra Sinop ili Saraydüzü ilçesinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Bir yıl süre ile İngiltere Essex Üniversitesinde İngilizce dil eğitimi aldı dönemi Kaymakamlık Kursunun ardından 20 temmuz 2013 tarihli Resmi gazetede yayınlanan resmi kararname ile Demirköy asil Kaymakamlığına atandı. 
Demirköy İlçesi Kaymakamı Musa Aydemir tarafından Pehlivanköy Kaymakamı Serhat Doğan'a bu günün anısına Demirköy Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin hazırladığı üç boyutlu bir tablo hediye etti.


Hiç yorum yok: