11 Haziran 2011 Cumartesi

MHP’nin büyük yürüyüşünde Lüleburgaz yıkıldı. 10 bin kişi gece yarısına kadar yürüdü

Haber:
Faruk Ceylan/Adem Önder
Fotoğraflar:
Nihat Gökkaya
MHP Milletvekili adayları Cemal Özbilen,Armağan Ayyıldız ve Cemal Terzi ile MHP’ye gönül verenler Lüleburgaz’da yürüdü  Saat 20.30’da başlayan yürüyüşte Lüleburgaz MHP’lilerin sloganları ile adeta yıkıldı.
Tarihi bir günün  yaşandığı Lüleburgaz’da 10 binin üzerindeki insan seli gece yarısına kadar yürüdü. MHP adayları yürüyüşü kaldırım kenarlarından ve evlerinin balkonlarından izleyen Lüleburgaz’lı adayları selamladılar. MHP yürüyüşte büyük bir gövde gösterisi yaparken, karasız seçmeninde MHP lehinde etkilendiği gözlendi.
MHP’nin partiler üstü adayı Cemal Özbilen için vatandaş;  “ Ne CHP, ne AKP, oyumuz Özbilen’e”  diyerek Cemal Özbilen’in her kesimden oy alabileceğini teyid eder gibiydiler.
Gecenin ilerleyen saatlerinde görüşme fırsatı bulduğumuz  MHP adayları Cemal Özbilen, Armağan Ayyıldız ve Cemal Terzi, seçim çalışmaları döneminde partili partisiz tüm vatandaşların desteğini aldıklarını, MHP’nin Kırklareli’nde merkez sağ parti durumuna geldiğini ancak CHP’den de büyük destek gördüklerini ifade ederek;

“ Her kesimden vatandaşımızın desteğini almak, onları yanımızda görmek bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bu ilgi ve desteğin bizlere olan güvenden kaynaklandığını biliyoruz. Allah’ın izni ile meclise gittiğimizde Vatandaşımızın bu güvenini unutmayacak ve onlara layık olan hizmeti vermek için çalışacağız.

Desteğini esirgemeyen hemşehrilerimize sizin aracılığınızla candan teşekkürlerimizi gönderiyor, sevgi saygılarımızı sunuyoruz.” Dediler.

Hiç yorum yok: