10 Haziran 2011 Cuma

CEMAL ÖZBİLEN SEVGİSİ SEÇİM MEYDANLARINI STADYUMA ÇEVİRDİ

FARUK CEYLAN
ADEM ÖNDER
ALPER CEYLAN
Seçimlere bir gün kala Kırklareli’nde partiler gece yarılarına kadar propoganda çalışmalarını sürdürüyorlar. Kahveler, kahve önlerindeki meydanlar partilerin işgaline uğramış gibi.

Milletvekili adayları maçın son dakika golünü atmak için rakip kaleye hücum eden futbolculardan farksız. Herkes en fazla sayıda vatandaşı bir araya toplayıp, milletvekili seçildiklerinde yapacaklarını  anlatabilmek için uğraş veriyor.

Vatandaş MHP'sini ve Cemal Özbilen'i meşalelerle karşılayp,
sevgi gösterilerinde bulunuyorlar.
Meydanlarda en büyük kalabalıkları ve sevgi selini ise MHP’si Milletvekili adayı Cemal Özbilen’in yakaladığı görülüyor. Cemal Özbilen sevgisi, meydanları adeta stadyuma çevirdi. Gittiği her yerde sevenleri Özbilen’i havai fişekler, meşaleler ve sloganlarla karşılıyorlar.
Özbilen’in önceki akşam Demirtaş mahallesi ile Karahıdır mahallesinde yaptığı kahve konuşmaları mitinge dönüştü. Kahvelerin almadığı vatandaşa meydanlar bile dar geldi.
Seçim konuşmalarından sonra gece yarısı konuşma fırsatı bulduğumuz  MHP Milletvekili Cemal Özbilen

“ Halkımızın bana ve partimize göstermiş olduğu sevgi tarafımızdan memnuniyetle karşılanmaktadır. Bu kadar büyük bir ilginin olması halkın bize olan güveninden kaynaklanmaktadır. Allah’ın izniyle 12 Haziran’da MHP iktidarı halkımızın sıkıntılarının, dertlerinin çaresi olacaktır.
Kırklareli Haberci aracılığı ile Kırklareli halkına şükranlarını sunan
Özbilen Halkın sevgisinden memnun.

Bize duyulan güveni boşa çıkarmayacağız. Tüm Kırklareli’ne şükranlarımı  sunuyor ve herkesi sevgi ile kucaklıyorum” dedi.

Hiç yorum yok: