26 Haziran 2011 Pazar

Kırklarelispor ilk bombayı patlattı.


*Kırklareli çocuğu Murat Baytaroğlu bir yıllığına imza atarak yeşil beyaz formayı giydi.

Faruk Ceylan
Yeni sezonda Trakya’nın 2.ligde tek temsilcisi olacak olan Kırklarelispor’un iç transferi tamamladığı ve güçlü bir takım kurmak için de dış transferdeki çalışmalarını hızlandırdığı öğrenildi.
Kulüp yönetimin bir çok futbolcuyla görüştüğü ancak transfer konusunda seçici olduğu ve Kırklarelispor’un 2. ligde de başarılı olması için hassas davrandıkları ifade edildi.
Kırklarelispor’lu yöneticiler dış transferde ilk bombayı 12 yıl önce Kırklareli’nden ayrılan Murat Baytaroğlu ile patlattı.
1980 doğumlu Murat Baytaroğlu bir çok 2.lig ve Bank Asya takımında futbol oynamış, en son olarak ta Bank Asya 1.ligi takımlarından Güngören Belediyespor’da forma giymişti. 
Tecrübeli  futbolcu Murat Yönetim kurulu ile yaptığı görüşmeler sonunda bir yıllığına imza atarak yeşil beyazlı  formayı giydi.
Kırklarelispor Yönetim Kurulunun Volkan Can Başkanlığında tecrübeli ve kaliteli futbolcularla görüşmelerinin sürdüğü, önümüzdeki günlerde bomba transferlerin devam edeceği, her mevkiye kaliteli futbolcular alınacağı da  gelen bilgiler arasında.
Murat Baytaroğlu’nun transferi kaliteli bir futbolcu olmasının yanı sıra Kırklareli çocuğu olması sebebiyle taraftar arasında da memnuniyetle karşılandı. 

Hiç yorum yok: