19 Haziran 2011 Pazar

ERGİNSPOR KULÜBÜNDEN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA BAŞARILI SPORCULARIN ONERE EDİLMESİ TEKLİFİ

Alper Ceylan/Adem Önder
Erginspor Kulübü Tekvando Derneği  Başkanı Murat Acar, Başkan Yardımcısı İrfan  Özeklioğlu,Genel Sekreter Faruk Ceylan, Mali Sekreter Gökhan Yeşil ve  Dernek Basın danışmanı Savaş Eskici Belediye Başkanı Cavit Çağlayan ve Başkan Yardımcısı Ünal Başkur’u makamında ziyaret ettiler.
Kulüp yöneticileri sporu ve sporcuyu maddi, manevi destekliyen Çağlayan ve Başkur’a teşekkür ettiler.
Erginspor Kulübü Dernek yöneticileri Kırklareli’ni Uluslar arası müsabakalarda başarıyla temsil eden, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Ayşenur Taşbakan, Avrupa ikincisi  S.Fulya Yıldızdal ve Avrupa ikincisi N.Hande Kocadağ’ın isimlerinin bir cadde, sokak yada parka verilerek onere edilmesiyle ilgili aldıkları yönetim kurulu kararıyla birlikte  resmi müracaatta bulundular.

Teklifi olumlu karşılayan  Başkan Çağlayan Kırklareli’ni başarıyla temsil eden herkese sahip çıkılmasının gerektiğini söylerken, Başkan Yardımcısı Başkur’da insanların öldükten sonra değil, sağlığında onore edilmesinin gerekliliğine vurgu yaparak teklifi olumlu bulduklarını söyledi.
Öte yandan Türkiye minikler Tekvando müsabakasına katılacak olan Erginspor kulübü sporcularının Tekirdağ’a vardıkları ve müsabaka saatini bekledikleri Antrenör Savaş Ergin’den öğrenildi.


Hiç yorum yok: