19 Haziran 2011 Pazar

Kırklareli Gazeteciler Cemiyetinde Başkan yine Selim Tiran

Kırklareli Haberci
Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılan 9. Olağan Genel Kurulda Selim Tiran yeniden Başkanlığa seçildi.
Genel Kurulde Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Selim Tiran'ın yaptığı öneriyle Divan Başkanlığına Metin Karakuş, üyeliklere Buse Babacan  veYaşar  Kaçmaz  seçildi.
Saygı duruşundan sonra, faaliyet raporu, denetim kurulu raporu, gelir gider ve tahmini bütçe okunup oylandı. Ardından seçimlere geçildi. Selim Tiran'ın tek liste ile girdiği seçime 23 üye katıldı. Selim Tiran  22 oy alarak, yeniden başkanlığa seçildi.
Tiran başkanlığındaki Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kuruluna Mürvettin Geyik, Cengiz Uçar, Kemal Kaçmaz, Buse Babacan, Metin Karakuş ve Nadir Alp getirildi.
Denetim Kurulunda ise Erol Şengün, Hatice Opak Bilgin ve Haşim Ukal yer aldı.
Kırklareli Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Cemiyet üyesi Ünal Başkur ile bazı üyeler, dilek ve temenniler bölümünde, cemiyetin faaliyetleri hakkında görüşlerini dile getirdiler.
Bu arada, Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Selim Tiran, Cemiyete verdiği destekler ve gazeteci olarak uzun yıllar yaptığı haberlerle kentin adının duyurulmasında büyük rol oynayan cemiyet üyesi, Kırklareli’nin en eski gazetecilerinden Ergin Dayanç'a onur plaketi verdi.

Hiç yorum yok: