29 Haziran 2011 Çarşamba

Kırklareli’li bir ailenin oğlu olan Kasımpaşasporlu genç Tuncay’ı transfer etmek isteyen kulüpler Kasımpaşa’nın kapısını aşındırıyor.
Kasımpaşa'nın Fenerbahça'yi yendiği
maçta Tuncay
Alper Ceylan
Beşiktaş altyapısında yetiştikten sonra Kasımpaşa'ya transfer olan 19 yaşındaki Tuncay Öndel, orta sahada görev yapmasına rağmen geçen sezon Kasımpaşa A2 Takımı'nda attığı 12 golle takımın en golcü futbolcusu olarak dikkat çekti. Yılmaz Vural ve Fuat Çapa'nın da öğrencisi olan Tuncay, Yılmaz Vural’ın yanında birçok maçta A takım kadrosunda da yer aldı.
Geçen sezon A takımın oynadığı maçlarda forma şansı bulamadığını söyleyen Tuncay Öndel, "Kasımpaşa olarak talihsiz bir sezon geçirdik. İkinci yarıda iyi performans göstermemize rağmen kümede kalmayı başaramadık.
Bu sezon Bank Asya 1. Lig'de mücadele edeceğiz. Elimizden gelen gayreti gösterip, Kasımpaşa'yı hak ettiği yer olan Süper Lig'e yeniden çıkaracağımıza inanıyorum.
Otoriteler Tuncay'ı stil olarak Fenerbahçe'nin eski
futbolcusu Anelka'ya benzetiyor.

Ben de yeni sezonda daha fazla forma giymek istiyorum. Bunun için de çok çalışmam gerektiğinin bilincindeyim. Bu sezon takımımın değişmezlerinden biri olmak için çalışacağım. En iyi şekilde mücadele ederek Kasımpaşa'nın tekrar Süper Lig'e çıkmasında pay sahibi olmak istiyorum" dedi.
Otoritelerin Türkiye'de tarz ve stil  olarak Anelka’ya benzettiği genç futbolcu, kendisine birçok  kulüpten teklifler geldiğini ancak 

 Kasımpaşa ile sözleşmesinin devam ettiğini söyledi.
Kırklareli’li Tuncay Öndel Fenerbahçeliler Derneği kurucu Başkanı amcası Adem İbrahim Önder tarafından Kırklarelispor’ada tavsiye edildi.

Hiç yorum yok: