30 Kasım 2015 Pazartesi

Pınarhisar CHP’de 3.Volkan Ertan Devri


THA-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  Pınarhisar İlçe Kongresinde  Volkan Ertan listesinden  başka aday  liste  çıkmayınca kongre tek liste ile yapıldı.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pınarhisar İlçe kongresine %70 katılım oldu.  İki dönemdir Pınarhisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)  İlçe Başkanı olan Volkan Ertan kongrede katılan üyelerin tamamının oyunu alarak üçüncü defa Pınarhisar Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığına seçildi.
Kongreden sonra  gazetemize açıklamada bulunan  Volkan Ertan şunları söyledi; “İki dönemdir partimizin İlçe Başkanıyım. Bu süreçte partimizin oylarının artması ve üyelerimizin sorunlarının çözümü noktasında elimden geldiği kadar çaba sarf ettiğime inanıyorum. Üyelerimiz  de benimle aynı fikirde oldukları için hiçbir arkadaşımız İlçe Başkanlığı  görevine  talip olmadı ve yeniden Başkan seçilmem için bu görevi bana üçüncü defa verdiler.
Kongremize %70 civarında katılım oldu. Kongremize katılan ve bana güvenen tüm üyelerimize gönülden teşekkür ediyorum.

Bu günden itibaren görevime kaldığım yerden devam edecek, partimizi Pınarhisar’da daha yukarılara taşımak için ilk günkü şevk ve azimle çalışmaya devam edeceğim.” dedi.

Hiç yorum yok: