16 Kasım 2015 Pazartesi

BASIN MÜDÜRÜ DEMİREL’İN OĞLU CÜBBE GİYDİ.


*Valilik Basın Müdürü Ziver Zikri Demirel’in büyük Oğlu  Tolga Demirel törenle cübbe giydi, yemin ederek Avukatlık mesleğine ilk adımı attı.
THA-Valilik Basın Müdürü Ziver Zikri Demirel’in büyük Oğlu  Tolga Demirel Hukuk Fakültesini başarı ile bitirerek Avukat olmaya hak kazandı.
Çiçeği burnunda Avukat Tolga Demirel, önce ki gün yapılan törende cübbe giydi, yemin ederek Avukatlık ruhsatını aldı ve resmen Avukat oldu.
Tolga Demirel’in  yemin ve cübbe giyme törenine Basın Müdürü Ziver Zikri Demirel ile eşi Nermin hanım büyük bir gururla katıldılar. Mutlulukları yüzlerinden okunan Neriman& Ziver Zikri Demirel çifti, Tolga’nın küçük yaşlardan beri çok adaletli bir çocuk olduğunu belirterek, Avukatlık mesleğinin mizacı ile tamamen örtüştüğünü belirttiler ve  Adaleti,  adaletli bir şekilde savunacağına inançlarının tam olduğunu söylediler.

Bizde böyle başarılı bir  evlat yetiştirdikleri için  Neriman& Ziver Zikri Demirel çiftini ve  Tolga Demirel kardeşimizi kutluyor, mesleğinde üstün başarılar diliyoruz. 

Hiç yorum yok: