13 Kasım 2015 Cuma

KESİMOĞLU&HAKAN AYSEV DÜET’İ

Faruk CEYLAN
farukceylan39@gmail.com

Belediye Başkanlığı tarafından bir otelde düzenlenen Kurtuluş resepsiyonunda, Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Sanatçısı Hakan Aysev’i konukları ile buluşturarak büyük bir sürpriz yaptı.
Herkesin yakından tanıdığı 150 kiloluk sanatçıyı  resepsiyonda görenler  tanımakta güçlük çekti. Çünkü Hakan Aysev tam 60 kilo vermişti. Deyim yerinde ise iğne ipliğe dönen  Hakan Aysev’in bu kadar kiloyu nasıl verdiği hayranları tarafından merak konusu oldu.
Aysev’e merak konusu soruyu sorduğumda aldığım cevap; “Genç sevgilim var. Mecburen kilo verdim”  oldu. 
Gazetemiz Sınır Kent’i inceleyen Hakan Aysev, tiraj raporunu öğrenince şaşırdı ve gazetemizi çok beğendiğini söyledi.
Kurtuluş gecesinin sürprizi olarak sahne alan ünlü sanatçı Hakan Aysev, Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirerek davete katılanlara keyifli anlar yaşattı. Doğum  günü 10 Kasım olan Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’ın doğum günü davete katılanlarca “İyiki doğdun Mustafa” sloganları  ile kutlandı. Opera sanatçısı Hakan Aysev, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş’ın Türkiye’nin en genç Belediye Başkanı olduğunu ananons etti ve doğum gününü kutladı.
Belediye Başkanları arasında en popüler Başkan Serdar Türker'di. Türker, eşi Ayşen hanımla birlikte davete katılanların bir çoğu ile bir araya gelerek gecenin mutluluğunu paylaştı. 
Gecenin sürprizleri bitmek bilmedi ve son sürpriz  Mehmet Kesimoğlu&Hakan Aysev düeti oldu.
Opera sanatçısı Hakan Aysev konser sırasında Belediye Başkanı Kesimoğlu’nu  kendisine eşlik etmek üzere sahneye davet etti. Davet üzerine mikrofonu eline alan Başkan Kesimoğlu Sanatçı Hakan Aysev ile birlikte şarkı söylemeye başladı. Davetliler bu şarkı söyleşin Hakan Aysev’e eşlik etmekten daha öteye giden bir şey olduğunu görünce hayrete düştüler.
Başkan Kesimoğlu, gür ve güzel sesi ile zaman zaman Hakan Aysev’in sesini bastırdı ve değme sanatçılara taş çıkarttı. Başkan’ın bu yeteneğini görenler çok şaşırdı.
Hakan Aysev’le düet yapan  Mehmet Kesimoğlu’nun hayret içinde bıraktıklarından biri de bendim.  Düet sonrası sahneden inen Kesimoğlu’na, hayranının sanatçıya gittiği gibi gittim ve böyle bir yeteneğinin olduğunu bilmediğimi, çok  hayrete düştüğümü  söyleyerek tebrik ettim.  Kesimoğlu; “ Siz bilmiyormuydunuz?  Oysa bilen  çok arkadaşımız var. Bir gazeteci olarak bunu nasıl kaçırdınız?”  Dedi ve   her zaman ki gibi yine espiriyi patlattı.
Resepsiyonda bulunmayanlar için söylüyorum; Başkan Kesimoğlu abartısız profesyonelce şarkılar söyledi. Benim gibi bundan haberi olmayanlara en kısa zamanda Başkan Mehmet Kesimoğlu’nu bir şekilde dinleme fırsatı aramalarını tavsiye ederim.
Teşekkürler Başkanım. Kulağımızın pasını sildin, bize Hakan Aysev’den daha iyi geldin. 



Hiç yorum yok: