8 Kasım 2015 Pazar

ÇOCUKLAR ÜŞÜMEYECEK!

Faruk CEYLAN
farukceylan39@gmail.com

Kırklareli Günlüğü 
Önceki gün Babaeski Kaymakamlığının  Sosyal güvencesi bulunmayan  vatandaşlarımızı tespit ederek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), aracılığı ile bin 500 aileye kömür yardımında bulunduğunu,  bu yardımın basında çıkan  Fotoğraflarında  kömür yığınlarının önünde gülerek  hiç bir şeyin farkında olmadan poz veren  minik çocukların  insanın içini acıttığını yazmıştım.
Bu gün Emniyet Müdürlüğünün Güvenli Hayat ve “Güvenli Gelecek için Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı” kapsamında, Lüleburgazlı 100  öğrenciye  yapılan giyim yardımı için  Gazete olarak Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Yazlık Tesislerine davet edildik.
O minik çocuklarımızın gazetelerimizde afişe edilerek incinmemeleri için de fotoğraflarımızı çocuklarımızın yüzleri gözükmeyecek şekilde çekmeye çalıştık.
Giyim yardımı yapıldığı sırada Emniyet Müdürlüğü yetkillerinin çocukları şevkatle kucaklayarak  bot ve montlarını elleriyle giydirmesi ise görülmeye değerdi.
Giyim yardımı sırasında Basınla birlikte  Emniyet yetkilileri de fotoğraf çektiler. Çektikleri fotoğrafları da  etkinliğe katılamayan  Basın mensuplarına ulaştırdılar. Çekilen bu fotoğraflar bana da   ulaştı. Fotoğraflarda çocukların yüzlerinin gözükmemesine özen gösterildiğini gördüm. Anlaşılan Emniyet Müdürlüğü yetkilileri  yardımda gösterdikleri hassasiyeti, fotoğraf çekerlerken de göstermişler. Kendilerini kutluyorum.
Bu soğuk kış günlerinde ihtiyaçlı yavruları kaliteli bot ve montlarla  buluşturularak Devletin baba sıfatını ortaya koymaya vesile olmalarından dolayı İl Emniyet Müdürümüz başta olmak üzere tüm Emniyet personelini bir kez daha yürekten kutluyorum.
Bu soğuk kış gününde gerçekleştirdiğiniz  yardımlarla çocuklarımızı  ısıttınız. Çocuklarımızın üşümeyeceğini bilmek bizimde içimizi  ısıttı...


Hiç yorum yok: