27 Kasım 2015 Cuma

BABAESKİ’DE HİZMET HIZ KESMİYOR!

Başkan Abdullah Hacı; Belediye Başkanı olduğum ilk günden bu güne kadar  ne söz verdiysem ekibimle birlikte hepsini yerine getirdim ve getirmeye de devam edeceğim. Babaeski Trakya’mızın incisidir ve incisi olmaya devam edecektir.”

BABAESKİ’DE HİZMET HIZ KESMİYOR!

* Hacı; “Zor yatırımlar geride kaldı. Şimdi en güzel yatırımları, hizmetleri hayata geçiriyoruz. Babaeski bundan sonra en ufak bir altyapı sorunu yaşamayacaktır. Biz Babaeski’nin geleceğine, yüz yıl sonrasına yatırım yaptık. Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz. Yapılması hayal edilemeyen yatırımları ilçemize kazandırdık. “

Nesrin ORTAÇ- Babaeski'de  altyapı çalışmalarını tamamlayan Babaeski Belediyesi ara vermeden başlattığı yol  yapım çalışmaların sürdürüyor.
Babaeski merkezinden mahalle ve sokak aralarına giren ekipler, güzel hava şartlarını fırsat bilerek gece gündüz demeden çalışıyorlar
Babaeski Belediye Başkanı Av.Abdullah Hacı, havalar müsade ettiği sürece yol çalışmalarının aynı hızla devam edeceğini belirterek, gazetemize şu açıklamalarda bulundu;  "Babaeski'de gerçekleştirdiğimiz ve kimsenin yapmaya cesaret edemediği, hatta hayal edemediği kanalizasyon, içme suyu şebeke hattı altyapı çalışmalarının ardından ilçemizin bir çok noktasında yol yapım çalışmalarına başladık. Şuanda ana arteller ve bağlantı yollarının büyük kısmında çalaışmalarımız sona erdi.  Belediye ekiplerimiz ve yüklenici firma mahallerimizde,en hücra sokak aralarında  çalışmaya devam edeceklerdir.
Taş ekipleri bisikletçiler sokağında çalışmaya başladı. Gazi Kemal Mahallemizde de  çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımız bizim sokağımız ne zaman yapılacak diye merak ediyorlar. Merak etmesinler herkesin sokaüğı yapılacak. Yapılmadık yer bırakılmayacak. . Havalar müsaade ettiği sürece çalışmalarımızı devam ettireceğiz.  Altyapı çalışmalarını başarılı bir şekilde tamamladığımız gibi  ilçemizin tüm sokaklarını, caddelerini yenilemeye devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın.
Belediyemiz kurulduğundan bu güne ilçemizde bu kadar geniş kapsamlı altyapı, üstyapı çalışmaları gerçekleştirilmemiştir. Bunu ilk gerçekleştiren biziz.
 Babaeski Belediye Başkanlığı çalışma arkadaşlarım ve bizlere sonuna kadar destek veren, yanımızda olan Babaeski Halkım ile birlikte ilçemizde tarih yazmaktadır.
 İlçemizi güzelleştirmek, ilçemize katma değer katacak çalışmalar, projeler üzerinde çalışıyoruz.
Zor yatırımlar geride kaldı. Şimdi en güzel yatırımları, hizmetleri hayata geçiriyoruz. Babaeski bundan sonra en ufak bir altyapı sorunu yaşamayacaktır. Biz Babaeski’nin geleceğine, yüz yıl sonrasına yatırım yaptık. Gelecek seçimler için değil, gelecek nesiller için çalışıyoruz. Yapılması hayal edilemeyen yatırımları ilçemize kazandırdık.
Belediye Başkanı olduğum ilk günden bu güne kadar  ne söz verdiysem ekibimle birlikte hepsini yerine getirdim ve getirmeye de devam edeceğim. Babaeski Trakya’mızın incisidir ve incisi olmaya devam edecektir.”

Hiç yorum yok: