27 Mayıs 2014 Salı

Köysel Reçelleri Üretim şirketinden Demirköy Kaymakamına ziyaret.


    

Faruk Ceylan-Kırklareli'nin Kofçaz İlçesinde doğal reçel üretimi yapan KÖYSEL Reçellerinin işletme sahipleri Ayhan YAKAR ve Ömer KIRDAR Demirköy İlçe Kaymakamı  Musa AYDEMİR ' i ziyaret etti.
İşletme sahipleri  Yakar ve Kırdar, Demirköy Kaymakamı Musa Aydemir'i ziyaretleri sırasında, amaçlarının Kırklareli'ni doğal lezzetlerle buluşturmak ve  artı bir değer katabilmek olduğunu belirttiler.

Köysel reçellerinin İşletme sahipleri Ayhan YAKAR ve Ömer KIRDAR Demirköy  Kaymakamlığının  gerçekleştirmiş olduğu Çilek üretim  Projesine destek sözü verdiler.
Köysel İşletmecileri bu yıl ve önümüzdeki yıl fabrikalarında Demirköy Çileğini işleyeceklerini,  çilek üreticilerinin  emeklerinin  karşılığını da peşin olarak ödeyip, tüm ürünlerini alacaklarını söylediler.
Demirköy Kaymakamı Musa Aydemir'de Köysel İşletmecilerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek; " Kaymakamlık olarak başlattığımız çilek üretim proıjemiz kapsamında üretilen çileklerin  toplu alımına talip olan  KÖYSEL işletme sahipleri Ayhan YAKAR ve Ömer KIRDAR 'a verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ederim. Tüm çilek üreticimize ve Köysel işletmesine projemize verdikleri desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunar, bol ve bereketli kazançlar dilerim.


Hiç yorum yok: