21 Nisan 2014 Pazartesi

Yeni Emek Gazetesi olarak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda Muhtarlarımızla buluştuk.



Erdoğan Şendir- 30 Mart’ta Muhtar seçilen Muhtarlarımızı Malkara İlçe Seçim Kurulu Müdürlüğünden
Mazbatalarını almak üzere geldiklerinde  ilk karşılayan Gazetemiz Yeni  Emek çalışanları olmuştu. Muhtarlara yeni görevlerinde başarılar diledik ve  kendilerini 21 Nisan Pazartesi günü Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda düzenleyeceğimiz toplantıya davet ettik.
Bu gün Muhtarlarımızla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, toplantı salonunda bir araya geldik. Mahallelerimizin sorunlarını ve çözüm yollarını konuştuk. İstişarelerde bulunduk. Kamu ve Özel kurumlarda ki sıkıntılarının çözümü noktasında destek sözü verdik.
Muhtarlar davetimizden duydukları memnuniyeti belirterek Yeni Emek Gazetesinin göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ettiler.
Toplantıya Gazetemiz Haber Müdürü Faruk Ceylan ile Muhabirlerimiz; Erdoğan Şendir, Murat Yayın, Hüdaverdi Malit, Emel Ovalı Çoban ve Ayşe İlgün katıldılar.
Gazetemiz Haber Müdürü Faruk Ceylan toplantıya katılımlarından dolayı Muhtarlara  teşekkür ederek yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “Bu gün Yeni Emek Gazetesi olarak sizlere bir davette bulunduk. Davetimize icabetiniz bizleri ziyadesi ile memnun etti. Hepinize gazetemiz adına gönülden teşekkür ederim.
Bu gün burada niyet hayırsa, akibette hayırdır anlayışı ile Mahallelerimizin sorunlarını konuşacağız. İstişarelerde bulunacağız. Niyetimiz sizlerle yapacağımız bu  istişareler neticesinde Mahallelerimizin sorunlarının en hızlı şekilde çözülmesinin sağlanmasına vesile olmaktır.  Sizlerin ulaşamadığı, ya da ulaşmakta yetersiz kaldığı,  Kamu  ve özel tüm Kurumlara biz sizlerin adına ulaşacağız.
Basının görevi sadece haber yapmak değildir. Toplumsal konularda sevk ve idare edici rol üstlenerek, toplum menfaatine çözülmesi gerekli problemlerin çözümünün sağlanmasına  aracılık etmektir.  Biz bu görevi gönüllü olarak üstleniyoruz.
Basın Millet’in müşterek sesidir. Bizde Yeni Emek Gazetesi olarak her daim Muhrtarlarımızın ve Malkara halkının gözü kulağı, gür çıkan müşterek sesi olacağız. Bu vesile ile Seçimi kazanan ve görevlerine başlayan siz çok değerli Muhtarlarımızı kutluyor, Malkara için hayırlı hizmetler yapmanızı diliyoruz.
Bizler Yeni Emek çalışanları olarak, topluma faydalı olan, toplum yararına iyi işler yapmaya gayretli herkesin yanında, zaralı işler içinde olanında karşısında olmaya söz verdik.
Siz değerli Muhtarlarımızın ve Belediye Başkanımızın yapacağı tüm güzel işlerde yanınızda olacak ve imkanlarımız nispetinde katkı sağlayacağız.
Malkara Belediye Başkanı, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı, Malkara Kaymakamı, Tekirdağ Valisi ile ilgili bir işiniz, talebiniz olduğu taktirde mutlaka destek ve aracı olacağız. Dertlerinizi ve dileklerinizi iletmenizde gerektiğinde kendileri ile bizzat görüşecek,  sorunlarınızın çözülmesi noktasında takipçisi olacağız.
Sizleri sık sık Köyünüzde, Muhtarlık Makamınızda ziyaret edeceğiz.  Malkara’ya gelişlerinizde burada sizlerin dertleri ile dertlenen birilerinin olduğunu bilerek, mutlaka gazetemize uğramanızı, her zaman misafirimiz olmanızı sizlerden rica ediyoruz.
Birazdan başlayacak olan istişari toplantımızda Köyünüzün sorunlarını, dilek ve önerilerinizi dinleyecek, not alarak sorunlarınızın takipçisi olmayı başlatacağız.
Sözlerime son verirken, siz değerli Muhtarlarımıza, Malkaramızın güzel insanlarına saygı ve sevgilerimizi sunuyor, Basın olarak sizlerin gözü kulağı, gür çıkan sesi olacağımıza söz veriyor, hepinize mutlu, umutlu, neşe dolu günler diliyoruz. “
Haber Müdürümüz Faruk Ceylan’ın konuşmasından sonra Muhtarlarımız  bizlerle  sorunlarını  paylaştılar.  Samimi bir hava içerisinde geçen toplantı sonunda Muhtarlarımıza  yemek ikramında bulunduk.

Mahalle Muhtarlarımız Gazetemizin duyarlı bir davranış sergileyerek, kendilerini bir araya getirmemizden ve sorunlarını dinlememizden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek gazetemiz çalışanlarına   teşekkür ettiler.  

Hiç yorum yok: