11 Nisan 2014 Cuma

Gazetemizden Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’a sürpriz doğum günü kutlaması.

*Çiçeği burnunda Belediye Başkanı  Ulaş Yurdakul’un doğum gününü Basın olarak ilk Biz kutladık.
30 Mart’ta  yapılan Belediye Başkanlığı seçimlerini kazanarak Malkara Belediye Başkanlığına seçilen Ulaş Yurdakul’a gazetemiz çalışanları ile iki kutlama birden yaptık. Başkan Yurdakul’un hem Belediye Başkanlığına seçilmesini, hem de doğum gününü kutladık.
Doğum günü pastamızla birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette, Gazetemiz Yeni Emek çalışanlarından Faruk Ceylan, Erdoğan Şendir, Emel Ovalı Çoban, Hüdaverdi Malit ve Ayşe İlgün’den oluşan ekibimiz ile   Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’un doğum gününü makamında  kutladık.
Belediye Başkanı Yurdakul sürpriz doğum günü kutlamamızdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek Gazetemiz  çalışanlarına teşekkür etti.
34 yaşına giren çiçeği burnunda Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul doğum günü pastası mumunu üfledi ve bizlere kendi eliyle pasta ikramında bulundu.
Başkan Ulaş  doğum gününü Basın olarak ilk bizlerin kutladığını, kutlamanın kendisi için sürpriz olduğunu belirterek; “ Randevu talebinde bulunduğunuzda Başkan seçilmemi kutlamaya geleceksiniz zannetmiştim. Doğum günü kutlaması hazırlamanız benim için  gerçekten sürpriz oldu. Basın olarak doğum günümü ilk kutlayan sizler oldunuz. Hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim. “ dedi.

Malkara Yeni Emek Gazetesi olarak Belediye  Başkanı Ulaş Yurdakul’a ailesi ile birlikte mutlu,umutlu,neşe dolu nice uzun yıllar diler, Malkara için güzel hizmetleri hayata geçirmesini temenni ederiz.  




Hiç yorum yok: