21 Nisan 2014 Pazartesi

Edirnespor GK Grubunda Şampiyon Oldu. 3. lige 1 maç kaldı...


*BAL ligi 11. Grupta Şampiyon olan Edirne GK. 4 Mayısta oynayacağı Play-of maçını kazanırsa 3. Lige yükselecek.
Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Edirnespor GK, kora kor bir mücadele ile  geçen son haftaların ardından, futbolcular ve teknik heyetin   gayreti sonucu son maçını kazanarak BAL 11 Grubunda Şampiyon oldular.
Son maçta Dikilitaşspor’u 2-1 mağlup eden Edirnespor GK 3.Lige yükselmek için  4 Mayıs’ta tarafsız bir sahada play-off maçı oynayacak.
Edirnespor GK bu maçı kazanması halinde uzun yıllardır özlemini çektiği  3.Lig’e merhaba diyecek ve önümüzde ki sezonda Türkiye 3. Liginde Edirne’yi temsil edecek.
Edirnespor GK Kulüp Başkanı Hakan Sedefçi, Dikilitaşspor maçından sonra  futbolcularını ve teknik heyeti kutladı. Sedefçi, Play-of maçı öncesi şunları kaydetti; “ Son 3 haftada ciddi maddi sıkıntılar yaşadık, bunları aşmak için çeşitli girişimlerimiz oldu.
Ama sonuç alamadık. Maddi imknsızlıklardan dolayı kendilerine para veremediğimiz Futbolcu kardeşlerimiz burada kendilerine yakışanı yaptılar. Bu işi biz buraya kadar kendi emeğimizle  getirdik, bu saaten sonra bırakmak bize yakışmaz dediler ve son 3 haftada bir kuruş  para almadıkları halde onurları, gururları, şerefleri için oynadılar. Başarı onların başarısıdır. Önümüzde 1 maç kaldı. Ben Futbolcularımızın canlarını dişlerine takıp bu maçı da kazanarak 3. Lige çıkacaklarına inanıyorum. Bu azim Allah’ın izni ile zaferle sonuçlanacak.” dedi.



Hiç yorum yok: