9 Nisan 2014 Çarşamba

Kofçaz Belediye Başkanı Mehmet Balcı; “Hizmet fakiri İlçemize hak ettiği hizmeti vereceğim.”


Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Kofçaz’ın çiçeği burnunda Belediye Başkanı Mehmet Balcı’yı  Makamında ziyaret etmek üzere Kofçaz’a geldiğimizde kendisini Makamında değil, seçim öncesi yapımı başlatılan  kilit taş ve kaldırım inşaatının başında bulduk. Mehmet Balcı’yı Başkan seçildiğinin ilk gününde Belediye işlerinin başında görünce şaşırdık. Başkan Balcı şaşkınlığımıza tebessüm ile cevap verdi ve; “Hoş geldiniz. Seçildiğim andan itibaren mesai başlamıştır. Ben Makamında oturan değil sahada işlerinin başında bir Başkan olarak halkımıza hizmet edeceğim. Bu sizi şaşırtmasın.  Görev sürem içinde bu böyle olacak. İlçemizin de benimde kaybedecek bir dakikamız yok.” dedi.
Belediye Başkanı seçildiği gibi zaman geçirmeden işinin başında yer alan Başkan Mehmet Balcı’ı ile görüşmemiz makamında devam etti.  
Başkan Balcı Kofçaz’ın hizmet fakiri olduğunu, İlçe olmasına rağmen bir çok Belde ve köyün gerisinde kaldığını belirterek şunları kaydetti;
“Sınır ilçemiz Kofçaz bu güne kadar hak ettiği hizmeti alamamış ve İlçe olmasına rağmen bir çok Belde, hatta köyün gerisinde kalmıştır. Bende bunu bilen biri olarak Hizmet fakiri İlçemize hak ettiği hizmeti vereceğim.
30 Mart’ta halkımızın karşısına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan adayı olarak çıktım. Halkımız teveccüh gösterdi ve beni Belediye Başkanlık makamına getirdi.  Kendilerine teşekkür ederim.  Seçildiğim andan itibaren bana oy verenin de, vermeyeninde Başkanı olarak, siyasi görüş ayrımı yapmadan adaletli bir şekilde Kofçaz’ımıza hizmet vereceğim.
Trakya Kalkınma ajansı ve AB projeleri ile İlçemizi köy görünümünden kurtararak layık olduğu yere getireceğime söz veriyorum. Çevremize baktığımızda küçücük Belde Belediyeliklerinin bu projelerle Beldelerine milyonluk yatırımlar yaptığını ve yapılması imkansız sanılan hizmetleri gerçekleştirdiğini görüyoruz. Bende ekibim ile birlikte Kofçaz’a hak ettiği hizmetleri vererek bana güvenen halkımızın güvenine layık olacağım.” dedi.



Hiç yorum yok: