10 Nisan 2014 Perşembe

Hollanda’da ki gönüllü Türk elçisi, Hemşehrimiz Vize’li Bülent Türker, Fenerbahçeli futbolcu Kuyt’ı Kırklareli’ne getirecek.


Faruk Ceylan-Erdoğan Şendir-Fenerbahçe taraftarlarına hizmet veren ve 13 yıl içinde Türkiye perakende sektöründe önemli yere sahip mağazalar zinciri haline gelen Fenerium’un, Hollanda’nın dünyaca ünlü liman kenti Rotterdam’daki şube açılışını yatı.Açılışa yoğun bir ilgi oldu.
Senem Arslan’ın sahibi olduğu Fenerium Rotterdam’ın açılış törenine sarı lacivertlilerin sevilen Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt, Fenerium Genel Müdürü Aydın Kirman, İdari Menajer Hasan Çetin Kayı ve Fenerium Pazarlama Müdür Tezcan Şaylı katıldılar.
 Kentin Zwartjanstraat caddesi üzerindeki mağazanın açılışına ülkenin çeşitli kentlerinden sarı lacivertli renklere gönül veren çok sayıda taraftar katıldı. Gösterilen yoğun ilgiden dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Fenerium Rotterdam’ın sahibi Senem Arslan, “Gösterilen ilgi atılan adımın doğruluğunu ortaya koymakta. Açılış sırasında dışarıda kalan taraftarlarımız oldu, onlardan özür diliyoruz. Hollanda medyasında açılış törenimiz geniş yer buldu. Rotterdamlı olan futbolcumuz Dirk Kuyt’un da açılışımıza katılması ayrı bir renk kattı. Taraftarlarımızın bu özleminin giderilmesinde emeği geçen tüm yöneticilerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.
Açılış törenine katılan Hollanda Türkiye Dostluk Vakfı Başkanı, Kırklareli Vize İlçesinde doğan ve Vize’ye yaptığı yardım ve yatırımlarla Vizelilerin sevgilisi haline gelen  hemşehrimiz  Bülent Türker, Fenerbahçeli Dirk Kuyt’a iki ülke arasındaki dostluğu simgeleyen altın kaplama lale figürlü bir tablo hediye etti.
Vize’de halkın kendisine büyük sevgisi neticesinde doğduğu sokağa adı verilen (Bülent Türker sokağı), Bülent Türker’in  iyi bir Galatasaray’lı olmasına rağmen Fenerium’un açılışına katılması ve destek vermesi de taktirle karşılandı.
Bülent Türker,  Fenerbahçeli futbolcu Kayt’la da uzun süre sohbet ederek kısa sürede kaynaştı. Fenerbahçe’nin sevilen futbolcusu Kuyt’tan Kırklareli’nin Vize İlçe’sine gelmek için söz alan Türker,  Kuyt’ı  önce Kırklareli’ye getireceğini, sonra Vize’de misafir edeceğini söyledi.




Hiç yorum yok: