22 Nisan 2014 Salı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret ettik.


·       
 Başkan Akay; “7’den, 77’ye tüm Çerkezköy halkına hizmet için startı verdik.” 

Malkara Yeni Emek, Kırklareli Yeşilyurt ve Babaeski Gündem  Gazetelerimizin  İmtiyaz sahibi Elmas Cankurt, Haber Müdürümüz Faruk Ceylan ve Muhabirimiz Erdoğan Şendir  Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı Makamında ziyaret ettiler.
30 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde CHP’den aday olarak halkın %41’nin oyunu alan ve   Belediye Başkanlık koltuğuna oturan  35 yaşındaki genç Başkan Akay, Gazetemiz Sahibi Cankurt ,  Ceylan ve Şendir’i Makam kapısında karşıladı.
Çerkezköy’de Ticaretle uğraşan Genç Başkanın ziyaret sırasında ki sıcak ve samimi karşılaması hizmet anlayışında  farklı bir tablo çizeceğinin göstergesi  oldu.  
Çerkezköy’de Ticaretle uğraştığını belirten Başkan Akay, Belediye Başkanlığı makamının hizmet makamı olduğuna dikkat çekerek, yıllarca işi sebebiyle İlçe halkına iş adamı olarak en iyi hizmeti sunmaya çalıştığını, Belediye Başkanı olunca hizmet sahasının genişlediğini belirtti.


Başkan Akay sohbetimiz sırasında şu açıklamaları kaydetti;  “ İş ilişkimizde müşterilerimize hizmet sunuyor, İlçemize yatırımlar yapmaya çalışıyorduk. Şimdi hizmet sahamız genişledi. 7’den, 77’ye tüm Çerkezköy halkına hizmet için startı verdik.  Halkımız bana güvendi, bende bu güvene layık olmak için halkın içinde, halktan biri olarak en güzel hizmeti verecek ve onlarıngüvenlerine layık olmaya çalışacağım.”  dedi.

Hiç yorum yok: