3 Mayıs 2012 Perşembe


Trakya Yem ve Yağ Sanayi Dolum - Paketleme Tesisinin açılışını  Genel Müdür Abdullah Kutlu yaptı.



Haber: Faruk CEYLAN
Fotoğraflar : Vedat DURMAZ

Kırklareli Kavaklı Beldesinde faaliyetini sürdüren Trakya Yem Ve Yağ Sanayi  Fabrikası Dolum ve Paketleme tesisi açılışını Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu tarafından yapıldı.

Açılış Törenine Denetim Kurulu üyesi İlhan Saltık,Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Merkez Birliği Bölge Müdürü M.Tahir Topalkcı, Bölge Müdür yardımcıları, Tarım Kredi Kooperatifleri merkez Birliği Yönetim Kurulu üyeleri ve Müdürleri, Şirket Müdürü Erdinç Yavuz ve Şirket Müdür Yardımcısı Turfut Barbol ev sahibi olarak katıldı.

Açılış töreninde bir konuşma yapan Genel Müdür Abdullah Kutlu tarım Kredi Kooperatiflerinin yatırımlarını süratle arttırdığını belirterek;  “ Tüm birimlerimizde modern teknolojiyi süratle hayata geçiriyoruz. Yatırımlarımızla ve Türk köylüsüne sağladığımız imkanlarla Türkiye”nin en büyük ailesi konumuna geldik. Yatırımlarımız ve hizmetlerimiz sürecektir. Kırklareli”nde ki fabrikamızda ki dolum ve paketleme tsisimizi  açmanın gururunu yaşıyoruz. Dolum ve Paketleme tesisimizi 1.350.000 TL.”na mal ettik. Tesisimizin 5,10,18,”lik ambalajlarda kapasitesi  günlük 250 ton olup, 1”lik,2”lik,ve 3”lük ambalajlarda ise günlük kapasite 75 tondur. Dolum ve paketleme tesisimzde 10 personel çalışmaktadır. Rafine tesisimiz açıldığn-da burada da 6 personel çalışacaktır.

 Ağustos ayı sonuna kadar da rafine tesisimizi bitirerek açılışını yapacağız. Rafine tesisimiz maliyeti 1.600.000 Euro civarında olacak ve günlük kapasitesi de 120 ton olacaktır.” Dedi.

Hiç yorum yok: